Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tanečnica Štumpfová s bruškom: Už vie, ako sa cítia tehuľky!

Katarína Štumpfová v relácii Bez servítky (vľavo). Erik Ňarjaš jej hladí bruško, akoby čakala bábätko. No plavovláska sa iba prejedla. Ako vidno na zábere vpravo, v minulosti sa po výdatnej strave nafotila s tehotnou kamarátkou. Mala väčšie bruško než ona Zobraziť galériu (4)
Katarína Štumpfová v relácii Bez servítky (vľavo). Erik Ňarjaš jej hladí bruško, akoby čakala bábätko. No plavovláska sa iba prejedla. Ako vidno na zábere vpravo, v minulosti sa po výdatnej strave nafotila s tehotnou kamarátkou. Mala väčšie bruško než ona (Zdroj: Tv Markíza, archív K.Š.)

BRATISLAVA – Zaoblená! Tanečnica Katarína Štupmfová (26) sa tento týždeň objavuje na obrazovkách Markízy v relácii Bez servítky. Paradoxné však je, že až po piatich dňoch sa v súťaži o varení najedla do prasknutia. Vďaka plnému brušku pripomínala tehuľku. Na svedomí to má hokejová legenda Jozef Golonka (74).

Diváci markizáckej relácie Bez servítky tento týždeň sledujú kulinárske schopnosti známych osobností. Na obrazovkách už predviedli kuchynské kreácie tanečník Erik Ňarjaš, herečka Lucia Molnárová, klavírista Richard Rikkon a tanečnica Katarína Štumpfová. A práve ona sa v dnešnej časti napapá u Jozefa Golonku doslova do prasknutia.

„Varil domácu stravu, čo ja veľmi obľubujem. Prvýkrát som sa schuti najedla až uňho. Všetko som do seba napratala,“ smiala sa Katarína, keď sme ju v súvislosti s jej apetítom oslovili. Z plného bruška si počas nakrúcania uťahoval aj kolega Erik Ňarjaš, ktorý ju po ňom láskyplne hladil – akoby čakala bábätko.

„Vždy, keď sa tak veľmi najem, mám zaoblené bruško. Stále si z toho robíme žarty. Aj minule, keď som sa prepchala, som sa nafotila s tehotnou kamarátkou. Hoci ona bola vo štvrtom mesiaci, ja som mala väčšie bruško,“ vtipkovala Štumpfová.

Ako sme sa však od plavovlásky dozvedeli, nerobí si ťažkú hlavu z toho, že by pribrala. „Mne trávi veľmi rýchlo. A prebytočnú energiu spálim pri tanci. V týchto dňoch sa naplno pripravujeme na septembrovú premiéru nášho vystúpenia Just Dance,“ uzavrela tému apetítu a spaľovania kalórií Štumpfová.

Katarína na zábere s tehotnou kamarátkou. Hoci plavovláska nečaká bábätko, veľkosťou plného bruška zatienila priateľku, ktorá bola vo štvrtom mesiaci.
Zobraziť galériu (4)
Katarína na zábere s tehotnou kamarátkou. Hoci plavovláska nečaká bábätko, veľkosťou plného bruška zatienila priateľku, ktorá bola vo štvrtom mesiaci.  (Zdroj: Tv Markíza, archív K.Š.)

Čo pripravuje Katarína Štumpfová na jeseň?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu