Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sajfa si uťahoval z Haberu: Uhádnite, ktorý Paľo je ten pravý!

Matej Zobraziť galériu (4)
Matej "Sajfa" Cifra si netradičným imidžom vystrelil z účesu, aký svojho času nosil Paľo Habera. (Zdroj: tv markíza, youtube)

BRATISLAVA – Vystrelil si z neho! Aj keď dlhé vlasy na mužskej hlave sú v súčasnosti skôr prežitkom, na éru 90. rokov si dnes večer vtipne zaspomína Matej „Sajfa“ Cifra (31). Ako glosátor v Adela Show si totiž zobral na mušku speváka Paľa Haberu (49). Pozrite, ako napodobňoval jeho niekdajší účes a obľúbenú skladbu!

Romantika pri sviečkach, smoking a dlhé vlasy! S takýmto imidžom sa počas nakrúcania Adela Show pred kamerami blysol Matej „Sajfa“ Cifra. Ten sa totiž spolu s Evou „Evitou“ Urbaníkovou a Marcelom Forgáčom rozhodol zaspievať upravenú verziu notoricky známej piesne Svet lásku má. Obľúbená talkšou sa tak dnes krátko po 22.00 začne naozaj netradične.

„Paľo, to je pán! Jeho vlasy mám,“ spieval Sajfa pri sviečke, čím si doberal známeho hudobníka. Vzápätí sa však k nemu pridala Evita v úlohe Karla Gotta: „Já jsem Karel Gott, přišlo mi to vhod.“ Spevácke trio doplnil Marcel Forgáč, ktorému prischla rola Petra Dvorského. A nie náhodou. Práve operný spevák sa totiž spolu s manželkou objaví večer na televíznych obrazovkách ako špeciálny hosť Adely Banášovej.

To, či spomínané vtipkovanie na účet Paľa Haberu nenaštrbí vzťahy medzi spevákom a moderátorom, sme zisťovali u samotného Sajfu. Spravili sme paródiu na známu a krásnu skladbu Svet lásku má s iným textom. Snažili sme sa navodiť slávnostnú atmosféru. Čo sa týka môjho výzoru, chcel som sa čo najviac priblížiť Paľovi a pôvodnému videoklipu k tej piesni. V tom čase mal také vlasy,“ vysvetlil svoj zámer populárny glosátor. O tom, či tentoraz neprestrelil, však nezapochyboval: S Paľom sa poznáme a myslím si, že nemá dôvod sa uraziť.“

VIDEO: Ukážka toho, ako Sajfa parodoval s kolegami z Adela Show skladbu Svet lásku má.

AdelaShow_2

 

VIDEO: Originálny klip k piesni Svet lásku má.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu