Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nový hit internetu: Habera na smiech v superkrátkych šortkách!

Habera z rokov minulých vyvolá každému úsmev na tvári. Zobraziť galériu (10)
Habera z rokov minulých vyvolá každému úsmev na tvári.

BRATISLAVA - Asi sa mu nepoďakuje! Na oficiálnych facebookových stránkach Karla Gotta (72) sa v utorok objavila spomienková fotografia z rokov deväťdesiatych. Česká ikona však na nej nie je sama, záber zdobí aj Pavol Habera (50). A práve slovenský spevák v kratučkých šortkách a tenisových ponožkách vyvolal vlnu smiechu. Za niekoľko hodín snímka s vtipnými komentármi doslova zaplavila internet.

Ďalšia vlna slávy! Paľo Habera momentálne brázdi Slovensko a Čechy s kapelou Team v rámci ich rozlúčkového turné. Pri tejto príležitosti si na jeho kariéru zaspomínal aj Karel Gott, ktorému náš spevák zložil hudbu k jednému z jeho najväčších hitov.

Na oficiálnej facebookovej stránke niekoľkonásobného českého Slávika sa v utorok objavila snímka práve z týchto čias. „Fotografia nás zachytáva s Paľom Haberom u mňa doma na krste CD - singlu k albumu Když muž se ženou snídá,” znie komentár pod obrázkom z roku 1992.

Už na prvý pohľad je jasné, že ide o návrat do minulosti. Každého hneď upúta Gottova divoká kravata a Haberov zaujímavý imidž. Dlhé vlasy, tričko s logom športového klubu, ale najmä poriadne krátke rifľové šortky a tenisové ponožky vyvolávajú salvy smiechu.

„Pri pohľade na náhľad obrázku som si hovorila, čo je to za škaredé dievča vedľa Káju,” napísala jedna z českých fanyniek. Veď komu z mladších ročníkov by napadlo, že takéto kraťasky kedysi nosili aj muži. „Nechápem, že takto mohol vtedy vyzerať. Ešteže ide vývoj dopredu a nie naopak,” dodala ďalšia.

S jej slovami určite súhlasí aj samotný Habera. A ešte viac asi jeho partnerka Daniela Peštová. Krásna modelka totiž svojho muža našťastie spoznala až s dnešným imidžom. Ak by ho stretla v čase jeho najväčšej slávy s dlhými vlasmi a s odhalenou chlpatou hruďou, deti by spolu zrejme nemali. „Asi by z toho vtedy nič nebolo,“ priznala pred časom blondínka pre  týždenník Plus7dní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu