Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sajfa vyvetral sexi frajerku: Konečne majú plnohodnotný vzťah!

Matej Cifra a Veronika Ostrihoňová si užívajú nový rozmer ich vzťahu. Zobraziť galériu (8)
Matej Cifra a Veronika Ostrihoňová si užívajú nový rozmer ich vzťahu.

BRATISLAVA – Konečne pri sebe! Moderátor Matej „Sajfa“ Cifra (32) si už môže plnými dúškami užívať priateľku Veroniku Ostrihoňovú (22). Ich vzťah totiž najnovšie nefunguje na diaľku - plavovláska sa nadobro vrátila zo štúdia v New Yorku. Po troch rokoch pendlovania medzi Slovenskom a Amerikou si teda dvojica vychutnáva aj také bežné veci ako je napríklad spoločné kino. Presvedčiť sme sa o tom mohli v pondelok.

Mateja Cifru sme po dlhšej dobe stretli na verejnosti s jeho partnerkou Veronikou Ostrihoňovou. Dôvod, prečo sa ešte donedávna prakticky nikde neukazovali vo dvojici, bol jednoduchý - vzdialenosť. Takmer počas celej doby ich fungovania totiž sexi blondínka študovala v New Yorku. A tak na seba zaľúbenci nemali toľko času, koľko by si predstavovali. Buď sa sporadicky stretávali za veľkou mlákou alebo počas Veronikiných krátkych návštev na Slovensku.

Situácia sa však od júna tohto roku obrátila k lepšiemu. Esemeskový a internetový kontakt sa zmenil na osobný. Ostrihoňová sa totiž nadobro vrátila do rodnej krajiny. „Skončila štúdium, takže už bude iba tu,” nadšene prezradil topkám Sajfa, ktorého sme v pondelok prichytili v kine bratislavského nákupného centra s jeho láskou. Ako sa teda zdá, podobných aktivít si dvojica bude užívať čoraz viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu