Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Skrúcaný: O svadbe a milenkiných chirurgických vylepšeniach!

Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová

BRATISLAVA – Menia sa! Herec a moderátor Štefan Skrúcaný (51) nám počas nedávnej návštevy estetickej kliniky prezradil, že podstúpil niekoľko skrášľujúcich zákrokov. Ako sme sa od neho tiež dozvedeli, pre vylepšenie sa rozhodla aj jeho partnerka Dominika Lukáčová (26). Tá však túži po viacerých zmenách. Žeby sa chcela vydávať?

Hoci sa Štefan Skrúcaný nehanbí za svoj vek a ani za šediny, i napriek tomu podstúpil na klinike skrášľujúci lekársky zákrok. Dal si spraviť niekoľko vpichov do oblasti medzi nosom a perami. Nebol to však botox, ale kyselina hylaurónová. Ako nám herec pri tej príležitosti prezradil, aj jeho priateľka Dominika Lukáčová zatúžila po vylepšení. No v jej prípade to má jeden háčik.

„Ona by chcela úplne všetko, čo je totálny nezmysel, najmä v jej veku. So mnou sa radšej neradí, pretože si myslím, že je to v jej prípade zbytočné. No nechávam to na ňu. Som však toho názoru, že všade treba značnú časť zdravého rozumu,“ tvrdil zabávač. To, s čím jeho polovička nie je spokojná, nekonkretizoval. 

V súvislosti s témou zmien nás zaujímalo, či dvojica neuvažuje aj nad tou životnou - svadbou. Veď po viac ako štvorročnom partnerstve je táto otázka úplne prirodzená. Na naše prekvapenie sa však hercovi do chomúta príliš nechce. „Nie. Myslím si, že teraz som - sme v štádiu, že nič neriešime. Je to tak, ako to je. Uvidíme, čo bude o týždeň, o mesiac či o rok. Plánované hospodárstvo sa neosvedčilo ani v rámci socialistického tábora, tak to nechajme radšej na trhový mechanizmus,“ odvetil diplomaticky Skrúcaný.

Ten bol už dvakrát ženatý. Prvé manželstvo s Darinou mu dlho nevydržalo, no má z neho dcéru Lindu. V podstatne dlhšom - dvadsaťročnom zväzku zotrval s herečkou Zuzanou Tlučkovou, s ktorou má dvoch synov Lukáša a Tomáša.  Ktovie, či by mu to vyšlo do tretice...

Sledujte TOPKY TV: Štefan Skrúcaný o svojich i o partnerkiných estetických zákrokoch. Herec nevynechal ani tému svadby.

Skrucany_IEM

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu