Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Manželku princa Harryho nemá v zuboch len kráľovská rodina: V láske ju nemajú ani jeho blízki priatelia!

Meghan Markle, princ Harry Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle, princ Harry (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN – Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle patria medzi poriadne kontroverzné postavy. O tom, že fungovanie s bývalou herečkou nie je vôbec jednoduché, svedčia aj slová odborníka na kráľovskú rodinu, ktorý povedal, že s ňou nevychádzajú ani jeho kamaráti.

Počas minulého týždňa žila Británia svadbou známeho boháča Hugha Grosvenora. Ten bol v minulosti dobrým kamarátom oboch synov súčasného kráľa Karola III. a tak sa očakávalo, či práve táto udalosť nestmelí rozhádaných bratov. Kým William na svadbu dorazil a dokonca bol svedkom, tak Harry sa aj napriek priateľstvu so ženíchom nedostavil.

Jedným z dôvodom však môže byť aj to, že Meghan vôbec nevychádza s väčšinou dlhoročných Harryho priateľov. Už v minulosti o tom prehovorila odborníčka na kráľovskú rodinu Richard Eden. „Harryho priatelia sú svojskí. Majú svoj zmysel pre humor, zatiaľ čo Meghan je politicky korektná Kalifornčanka, ktorá pokiaľ nepije smoothy alebo si nenatiera na toast avokádo, tak cvičí jogu“ povedala Eden.

K tejto situácii sa najnovšie vyjadril aj jej kolega Tom Quinn, ktorý tieto slová potvrdil a povedal, že Harrymu začína chýbať jeho starý život. „Postupom času začínajú Harrymu chýbať niektoré aspekty starého života. Obdobie „medových týždňov“ už skončilo, nadšenie z nových vecí pominulo a Harry sa pozerá na starý život cez ružové okuliare," povedal pre Mirror.

„Chýbajú mu jeho starí kamaráti z armády. Mnohí z nich ho nikdy nenavštívili, pretože nevychádzajú s Meghan. Harry je odhodlaný nájsť si stály domov aj vo Veľkej Británii, kvôli čomu stále tlačí na to, aby mu britskí občania platili ochranku,“ doplnil Quinn. 

Princ Harry
Zobraziť galériu (2)
Princ Harry  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu