Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Známa herečka zahodila zábrany: Fanúšikom sa ukázala hore bez!

Julianne Hough Zobraziť galériu (2)
Julianne Hough (Zdroj: SITA)

IBIZA - Známa americká herečka a tanečníčka Julianne Hough (35) si v týchto dňoch užíva oddych v obľúbenej dovolenkovej destinácii na Ibize. Zábery z jej výletu si však nenechala len pre seba a fanúšikom ukázala aj poriadne odvážne fotky.

Julianne Hough sa preslávila ako veľmi talentovaná umelkyňa. Svoje schopnosti predvádzala napríklad v tanečnej súťaži Dancing with the Stars, v ktorej dvakrát zvíťazila. Okrem toho si zahrala vo viacerých známych filmoch a dokázala sa presadiť aj v hudobnom svete. 

Julianne Hough
Zobraziť galériu (2)
Julianne Hough  (Zdroj: SITA/AP)

Posledné dni si však užívala slnečné počasie v Španielsku na ostrove Ibiza. Zábery z obľúbenej dovolenkovej destinácie si samozrejme nenechala len pre seba a podelila sa o ne aj s jej sledovateľmi na sociálnej sieti Instagram, ktorých má viac ako 5 miliónov. 

Fanúšikovia si už pri Hough zrejme zvykli, že sa od nej môžu dočkať aj záberov, na ktorých toho odhaľuje poriadne veľa. V jednom z príspevkov zo spomínanej dovolenky však aj napriek tomu prekvapila, keď sa na jednom z videí objavila bez vrchného dielu plaviek. 

Viac o téme: Julianne Hough
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu