Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Aj sexidoly starnú! Legendárny Bon Jovi má vrásky, šedivú hlavu... Len úsmev zostal rovnaký

Jon Bon Jovi Zobraziť galériu (7)
Jon Bon Jovi (Zdroj: TASR)

MIAMI - Rocker Jon Bon Jovi patril svojho času k tým slávnym mužom, z ktorých boli ženy jednoducho namäkko. Jeho skladby, podmanivý hlas a charizma ich priam dostávala do kolien. Rodák z New Jersey nedávno oslávil svoje 62. narodeniny a pri pohľade na neho si s nostalgiou povzdychne nejedna fanúšička.

Čas nešetrí nikoho. A veru, ani slávne tváre, ktoré sa s pribúdajúcimi rokmi pochopiteľne tiež menia. Svoje o tom vie aj Jon Bon Jovi. Ten sa v minulosti mohol popýšiť bujnou hrivou. Už dlhší čas však tento legendárny rocker nosieva kratší zostrih a jeho vlasy sú šedivé. 

Roky neskryje ani vo svojej tvári, ktorú zdobia vrásky. Mnohým jedincom je sympatické, že nepodľahol trendom a odoláva rôznym vylepšeniam a omladzujúcim zákrokom. Jediné, čo sa ale časom nemení, je jeho očarujúci úsmev. Ten rozdával na všetky strany aj v týchto dňoch, keď zavítal na podujatie Miami Open. 

Aj sexidoly starnú! Legendárny
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Hoci sa ženy o Bon Joviho vždy veľmi zaujímali, on má oči len pre tú jedinú. A to svoju manželku Dorotheu Hurley, ktorá je jeho láskou ešte od stredoškolských čias. S ňou má troch synov a dcéru. 

Jon Bon Jovi s manželkou a dcérou.
Zobraziť galériu (7)
Jon Bon Jovi s manželkou a dcérou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jon Bon Jovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu