Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna dvojica prežíva ďalšiu krízu: Zrušili zásnuby!

Megan Fox a Machine Gun Kelly Zobraziť galériu (3)
Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ich vzťah dostal ďalšiu obrovskú ranu. V posledných rokoch mali Megan Fox (37) a Machine Gun Kelly (33) viacero problémov, kvôli ktorým si dali v minulosti na krátky čas pauzu. Momentálne to však medzi nimi vyzerá opäť zle, keďže herečka potvrdila, že zrušili zásnuby.

Dvojica sa dala dokopy v roku 2020 a odvtedy patria medzi najvýraznejšie páry šoubiznisu. Ich vzťah však nebol úplne idylický a prešiel si viacerými krízami. Tá ďalšia však môže znamenať definitívny koniec. 

Megan Fox, Machine Gun Kelly
Zobraziť galériu (3)
Megan Fox, Machine Gun Kelly  (Zdroj: Profimedia)

Americká herečka totiž v podcaste Call Her Daddy potvrdila všetky špekulácie, ktoré sa týkali problémov v jej vzťahu, vrátane zrušených zásnub. To, či spolu stále tvoria pár, však rozoberať nechcela. 

„Všetky tieto reči boli pravdivé. Tento vzťah ma naučil, že naše súkromné veci nepatria na verejnosť. Momentálne preto ani nebudem komentovať status nášho vzťahu. Môžem však povedať, že je ako moje dvojča a vždy bude medzi nami nejaké puto. Neviem, aké presne, ale budeme navždy prepojení. Viac to ale vysvetľovať nebudem," povedala Fox.

Magazín Us Weekly však následne potvrdil, že dvojica už dlhšiu dobu žije oddelene. „Urobili to, aby si dali navzájom priestor, avšak stále sú spolu. Ich vzťah na tom však nie je vôbec dobre. Mení sa to každý deň," uviedol zdroj z ich okolia.

Megan Fox a Machine Gun Kelly
Zobraziť galériu (3)
Megan Fox a Machine Gun Kelly  (Zdroj: profimedia.sk)
Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu