Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slávna herečka opísala hrôzostrašné natáčanie: Kolega jej robil zo života peklo... Idiot!

Rebecca Ferguson Zobraziť galériu (3)
Rebecca Ferguson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas natáčania zažila nepríjemné chvíle. Švédska herečka Rebecca Ferguson (40) v najnovšom rozhovore priznala, že počas práce na jednom z filmov, v ktorom si zahrala, čelila ostrej šikane zo strany kolegu.

Ferguson sa preslávila vďaka úlohám vo viacerých známych počinoch, ako sú seriál The White Queen či filmová séria Mission Impossible. Aj napriek tomu, že pracovala na tej najvyššej hereckej úrovni, si však zažila správanie, ktoré hraničilo so šikanou.

Rebecca Ferguson
Zobraziť galériu (3)
Rebecca Ferguson  (Zdroj: SITA)

Jeden z hereckých kolegov jej totiž počas natáčania robil zo života peklo. O nepríjemnej skúsenosti porozprávala v najnovšej epizóde podcastu Reign with Josh Smith. Konkrétne meno herca však prezradiť nechcela. 

„Robila som film s absolútnym idiotom. Tento človek bol stále nahnevaný, pretože nevedel natočiť scény. Ja som bola zraniteľná a keď na mňa kričal, tak som s plačom odišla zo scény. Pred celým štábom sa ma pýtal, či si o sebe naozaj myslím, že som herečka a že s týmto musí robiť," povedala Ferguson. 

„Tento človek však bol hlavnou hviezdou, takže sa na moju stranu nikto nepostavil. Povedala som mu, nech ide preč a že ho nikdy viac nechcem vidieť. Producenti mi však povedali, že to najväčšej hviezde nemôžem robiť, že mu musia dovoliť, aby bol pri natáčaní," doplnila herečka. 

Rebecca Ferguson
Zobraziť galériu (3)
Rebecca Ferguson  (Zdroj: SITA/Disney via AP)

Viac o téme: Rebecca Ferguson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu