Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa sexica (50) si v detstve prešla peklom: Krutá šikana... Opísala DESIVÉ DETAILY!

Jenny McCarthy Zobraziť galériu (3)
Jenny McCarthy (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká herečka a modelka Jenny McCarthy (51) si v detstve prešla vecami, aké by nemalo zažiť žiadne dieťa. Jej spolužiaci ju totiž šikanovali. V najnovšom rozhovore prezradila viaceré šokujúce detaily.

Jenny McCarthy sa v 90-tych rokoch preslávila ako modelka slávneho pánskeho magazínu Playboy. Okrem toho bola úspešná aj jej herecká kariéra, počas ktorej sa objavila napríklad vo filmoch 100% blond, Scary Movie 3 či v seriáli Dva a pol chlapa.

Jenny McCarthy
Zobraziť galériu (3)
Jenny McCarthy  (Zdroj: SITA)

Málokoho by však pri čítaní jej životopisu napadlo, že v detstve študovala na katolíckej škole. Toto obdobie však podľa jej slov patrilo medzi tie najhoršie v jej živote. V čisto dievčenskej škole si totiž prešla poriadnym peklom a spolužiačky ju šikanovali. 

„Keď som bola tínedžerka, tak som milovala robiť si vlasy a mejkap. Mala som veľké, dlhé vlasy, aké sa nosili v 80. rokoch, kvôli ktorým som sa stala terčom. Keď chodíte do čisto dievčenskej školy, tak to nie je veľmi ocenené," povedala v podcaste The Coop with Kit.

„Bolo to desivé, pretože si ma často počkali po škole. Raz mi dokonca zapálil vlasy. Nikomu som to však nepovedala, pretože som sa hanbila. Myslela som si, že si o mne bude mama myslieť, že som lúzer. Som osoba, ktorá nemá rada empatiu. Nenávidím, keď ma ľudia ľutujú, pretože sa cítim, že dokážem zvládnuť všetko. Spätne to však bol dobrý tréning pre Hollywood. Naučilo ma to to odolnosti a nebrať si veci príliš osobne," doplnila McCarthy.

Jenny McCarthy
Zobraziť galériu (3)
Jenny McCarthy  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jenny McCarthy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu