Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NÁHLA SMRŤ v kráľovskej rodine: Našli ho doma mŕtveho!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images/Anna Scherbina)

LONDÝN - Z tohto sveta odišiel príliš skoro! K zdravotným problémom, ktoré sužujú kráľa Karola III. a jeho nevestu princeznú Catherine, sa dnes pridala veľmi smutná správa. Členov kráľovskej rodiny i celú monarchiu šokovala nečakaná smrť ich príbuzného Thomasa Kingstona. Mal len 45 rokov.

Thomas Kingston bol manželom lady Gabrielly Windsor. Tá je dcérou princa Michaela z Kentu (†81) - bratranec Alžbety II. (†96) a princeznej Marie Kristiny, ktorá pochádza z Karlových Varov.  

Lady Gabriella Windsor s manželom Thomasom Kingstonom na pohrebe Alžbety II.
Zobraziť galériu (3)
Lady Gabriella Windsor s manželom Thomasom Kingstonom na pohrebe Alžbety II.  (Zdroj: Profimedia)

Smutnú správu zverejnila trúchliaca rodina prostredníctvom stanoviska, ktoré zverejnil napríklad web Sky News. „S najhlbším zármutkom oznamujeme, že zomrel Thomas Kingston, náš milovaný manžel, syn a brat. Bol to výnimočný muž, ktorý rozžiaril životy všetkých, čo ho poznali. Jeho smrť bola pre celú rodinu veľkým šokom prosíme vás, by ste v týchto chvíľach zármutku rešpektovali naše súkromie,” uvádza sa v ňom. 

Podľa informácii, ktoré zverejnil Daily Mail, našli Kingstona mŕtveho v nedeľu večer v anglickom panstve Gloucestershire. Príčina smrti zatiaľ nie je známa a médiá uvádzajú, že neboli zistené žiadne podozrivé okolnosti.

K Thomasovmu úmrtiu sa už vyjadril aj hovorca Buckinghamského paláca. „Kráľ a kráľovná boli o Thomasovej smrti informovaní a nad smrťou milovaného člena rodiny trúchlia. Ich Veličenstvá posielajú svoje modlitby a myslia na vdovu Gabriellu a celú rodinu Kigstonových,” uviedol. 

Lady Gabriella Windsor s manželom Thomasom Kingstonom si užívali spoločné šťastie veľmi krátko.
Zobraziť galériu (3)
Lady Gabriella Windsor s manželom Thomasom Kingstonom si užívali spoločné šťastie veľmi krátko.  (Zdroj: Profimedia)

Thomas Kingston si bol v minulosti veľmi blízky aj so sestrou princeznej Catherine - Pippou Middleton, s ktorou istý čas tvorili pár. Šťastie však našiel až po boku urodzenej Lady Gabrielly, ktorú si v roku 2019 v Kaplnke sv. Juraja na hrade Windsor zobral za ženu. Žiaľ, ich šťastie netrvalo dlho... 

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu