Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tom Cruise (61) to s ruskou kráskou (36) myslí vážne: Dvojica potvrdila svoj vzťah!

Tom Cruise
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že hollywoodsky herec Tom Cruise (61) už nie je sám. Po jeho boku sa v posledných mesiacoch objavovala bývalá ruská modelka Elsina Khayrova (36). Podľa najnovších informácii tvoria pár už aj oficiálne.

Galéria: Tom Cruise

V decembri sme vás informovali o tom, že Tom Cruise má veľmi blízko k bývalej ruskej modelke Elsine Khayrovej. Dvojica sa spolu objavila na párty v Londýne a odvtedy sa špekulovalo o tom, že medzi nimi preskočila iskra.

Ich vzťah podľa informácií Daily Mail naberá na obrátkach. Americký herec vraj ich vzťah zoficiálnil a podľa zdroja tohto denníka vie už aj najbližšie okolie Khayrovej o tom, že sú spolu.

„Elsine okolie dobre vie, že s Tomom tvoria pár. Počas posledných mesiacov sa veľmi zblížili. Dávajú si však veľký pozor na to, aby ich spolu neodfotili, pretože si strážia svoje súkromie," uviedol zdroj.

„Tom pravidelne nocuje v jej apartmáne, ktorý je ako si viete predstaviť, nádherný. Užívajú si spoločné chvíle a aj napriek ich bohatstvu robia veľa vecí, ktoré robia aj úplne normálni ľudia," dodal človek z ich okolia. 

Viac o téme: Tom CruiseElsina Khayrova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu