Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Smrť obľúbeného moderátora (†79) všetkých šokovala: Zomrel na zlomené srdce!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Svoju prácu miloval! Zhodujú sa priatelia a susedia obľúbeného britského moderátora a DJ-a Steveho Wrighta (†79). Ten v uplynulých dňoch náhle zomrel. Viacerí sa zhodujú, že má na tom podiel fakt, že ho po dlhých rokoch vo vysielaní jednoducho zrušili.

Patril medzi najznámejšie hlasy v éteri vo svojej rodnej Británii. Viac ako 40 rokov moderoval rôzne relácie na BBC Radio 1 a 2. Reč je o moderátorovi menom Steve Wright, ktorý v pondelok odišiel na večnosť. Smutnú správu potvrdila pre médiá trúchliaca rodina. 

Steve Wright
Zobraziť galériu (3)
Steve Wright  (Zdroj: profimedia.sk)

Za moderátorom a DJ-om smútia nielen jeho najbližší, kolegovia, či fanúšikovia, ale aj priatelia. Ti o ňom pre Daily Mail hovorili veľmi pekne. „Steve bol veľmi srdečný a milý človek. Nikdy sa nesprával nijako povýšenecky. Vždy stál nohami pevne na zemi. Jeho nečakaná smrť je pre nás veľkým šokom,” uviedol istý Tony.   

Hoci sa o príčine úmrtia zatiaľ nehovorí, jeho dlhoročný kamarát - publicista Gary Farrow v tom má jasno. Nazdáva sa, že ho zničilo to, že vedenie rádia zrušilo jeho popoludňajšiu šou. „Steve žil pre svoju šou, absolútne ju miloval a poslucháči milovali jeho. Môj názor je, že zomrel na zlomené srdce,“ uviedol v rozhovore pre The Sun

Steve Wright
Zobraziť galériu (3)
Steve Wright  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Steve Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu