Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávna blondínka tesne pred PÔRODOM: Nezmestí sa už ani do TENISIEK?!

Hilary Duff Zobraziť galériu (2)
Hilary Duff (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Koncom minulého roka sa prevalilo, že bývalá hviezda tínedžerských filmov Hilary Duff (36) čaká svoje 4. dieťa. A podľa aktuálnych záberov je pôrod doslova na spadnutie. Bruško má už naozaj veľké... A na objeme zjavne neberajú aj jej nohy. Svojim opuchnutým chodidlám preto dopriala chvíľu voľnosti a do ulíc Los Angeles sa vydala naboso!

Herečka Hilary Duff sa už čoskoro stane štvornásobnou mamičkou. K synovi Lucovi (11), ktorého má s exmanželom, a dcéram Mae (5) a Banks (2), ktoré má s aktuálnym manželom Matthewom Komom, pribudne ďalšie dieťa. A podľa veľkosti bruška sa zdá, že pôrod je doslova otázkou najbližších týždňov. 

Plavovlásku sa v týchto dňoch podarilo nafotiť americkým paparazzom, ako berie svoju 5-ročnú dcérku na hodinu klavíra. Z bytu vybehla oblečená pohodlne, v ružových teplákoch a čiernom jednoduchom tričku... Jeden detail však doslova bil do očí. Na nohách totiž nemala žiadne topánky. Do auta nastúpila naboso. 

Galéria: Hilary Duff a Matthew Koma majú krásnu rodinku

Zdá sa teda, že aj ju trápi bežný problém väčšiny budúcich mamičiek. A tak, ako sa jej zväčšuje bruško, na objeme naberajú aj jej nohy. Chodidlá totiž po celom dni často opúchajú. No a hviezda tínedžerských filmov ich zjavne nechcela navliekať do tenisiek, kým to naozaj nebolo potrebné. Veď pozrite sami! 

Slávna blondínka tesne pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Hilary Duff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu