Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Idylka skončila: Slávna herečka ženie expartnera pred súd... Žiada od neho poriadne mastnú sumu!

Olivia Wilde a Jason Sudekis Zobraziť galériu (11)
Olivia Wilde a Jason Sudekis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Medzi bývalými snúbencami Oliviou Wilde (39) a Jasonom Sudeikisom (47) panoval na oko dobrý vzťah aj po tom, čo sa v roku 2020 rozišli. To je však zrejme definitívne minulosťou. Hviezdna herečka totiž ženie otca svojich dvoch detí pred súd!

Prominentná dvojica sa zasnúbila v januári 2013 a ich vzťah vydržal viac ako 7 rokov. Počas tohto obdobia sa im narodili deti Otis (8) a Daisy (6). Aj napriek tomu, že im to nevyšlo, po rozchode pôsobili, že majú medzi sebou výborné vzťahy.

Podľa právnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu The Blast, je však tejto idylke koniec. Olivia Wilde totiž od svojho bývalého partnera žiada, aby začal prispievať na výchovu ich detí. Podľa jej slov totiž od Sudeikisa nedostávajú ani cent.

Jason Sudeikis, Olivia Wilde
Zobraziť galériu (11)
Jason Sudeikis, Olivia Wilde  (Zdroj: SITA)

„Niektoré výdavky na naše deti, ako je napríklad školné, si delíme. Avšak náklady na ich starostlivosť v čase, keď sú so mnou, platím iba ja. Sú to napríklad jedlo, oblečenie, mimoškolské aktivity a preprava. Preto žiadam súd, aby nariadil príkaz týkajúci sa výživného na deti, aby som sa o naše deti mohla postarať primerane vzhľadom na Jasonovu životnú úroveň," napísala herečka. 

Tá žiada aj náhradu súdnych poplatkov vo výške 500-tisíc dolárov. „Taktisto žiadam, aby zaplatil náklady môjho právnika a účtovníka a aj ďalšie poplatky. Žiadam o to nie len preto, že je vo výrazne lepšej finančnej situácii, ako som ja, ale aj preto, lebo väčšina poplatkov, ktoré mi vznikli, boli spôsobené zbytočným, hrozným a agresívnym správaním Jasona a jeho právneho zástupcu. Aj keď som stále nedostala konkrétne informácie o jeho financiách, podľa môjho názoru je na tom lepšie ako ja a má výrazne vyššie príjmy," doplnila Wilde.

Herečka mala ďalej uviesť, že Sudeikisov mesačný príjem je podľa jej odhadov vo výške 107-tisíc dolárov. Nech tento súdny spor dopadne akokoľvek, príkladnému vzťahu medzi bývalými partnermi je zrejme definitívne koniec.

Olivia Wilde a Jason Sudeikis
Zobraziť galériu (11)
Olivia Wilde a Jason Sudeikis  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Olivia WildeJason Sudeikis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu