Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ťuťmák (30) z Millerovcov má novú lásku: Je o 14 rokov STARŠIA, má 7-ročného syna a... SEXI TELO!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: New Line Cinema & Warner Bros. Entertainment)

LOS ANGELES/LONDÝN - O tom, že v živote britského herca Willa Poultera (30) je nová láska, sa vie už dlhšie. Dvojicu fotografi zachytili pri vášnivom bozkávaní už v roku 2022. Identitu tajomnej krásky však verejnosť nevedela. Teraz je už známe, že je o 14 rokov staršia, má 7-ročného syna a... Brutálne sexi telo!

Hviezdu komédie My sme Millerovci a tajomnú plavovlásku fotografi načapali už pred dvomi rokmi v uliciach západného Hollywoodu. Bližší vzťah dvojice prezrádzali horúce bozky, ktoré si vymieňali. Identita kučeravej krásky však verejnosti nebola známa. Aktuálne sa však na verejnosť dostali nové informácie. 

Herec, ktorý zahviezdil aj v Marvelovke Strážcovia galaxie, zbalil o 14 rokov staršiu modelku Erin Campaneris, ktorá si hovorí Bobby T. Kráska pôdobí v módnom biznise od svojich 15 rokov a spolupracuje s agentúrami ako Ford Models, LA Models či New York Models. Okrem toho je však aj mamou na plný úväzok. 

Ťuťmák (30) z Millerovcov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

S bývalým rozohrávačom a analytikom NFL Markom Sanchezom má 7-ročného syna Daniela, s ktorým má vraj Will veľmi dobrý vzťah. Zdroj pre MailOnline tiež prezradil, že zaľúbenci posunuli vzťah na vyššiu úroveň, keď sa rozhodli uplynulé Vianoce tráviť spolu. 

„Bobby trávila Vianoce s Willom a jeho rodinou v Spojenom kráľovstve, čo skutočne upevnilo ich vzťah. Trávia spolu viac času v Londýne a spolu s Bobby a jej synom Danielom sa podieľajú na všetkom ako rodina,“ prezradil zdroj. 

Viac o téme: Will PoulterBobby T
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu