Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kanye West opäť provokuje "manželkou": Cez bradavky len dve šnúry a MIKRO nohavičky!

Raper Kanye West
Raper Kanye West (Zdroj: TASR/AP/Evan Agostini)

LOS ANGELES - Zdalo sa, že Kanye West (46) už naozaj nemá čím prekvapiť... No zdá sa, že stále sa dokáže prekonať. Aktuálne na sociálnu sieť zavesil fotky svojej "manželky" Biancy Censori v ďalšom extravagantnom outfite. Ak sa to vôbec outfitom dá nazvať. Cez bradavky mala len dve šnúry a dole mikro nohavičky!

Galéria: Kanye West:

Býva už akýmsi zvykom, že čokoľvek táto dvojica urobí, vzbudí tým veľa pozornosti. Kanye West miluje vyvolávať rozruch a inak tomu nie je ani na sociálnych sieťach. Aktuálne na svojom profile, ktorý sleduje 18,6 milióna sledovateľov, má raper dokopy len 8 príspevkov. No tri z nich zachytávajú jeho "manželku" Biancu Censori. 

A v poriadne odvážnych "outfitoch" - aj keď to, čo má krátkovláska na sebe, sa oblečením veľmi nazvať nedá. Na jednej fotke má len miniatúrne nohavičky, ktoré ledva prekryli tie najintímnejšie časti jej lona a prsia si zahaľovala kožušinovym pásom. Na ďalšom zábere sa zas ukázala v čiernom korzete a cez prsia mala len uzučké pásiky, za ktoré sa len tak-tak schovali jej bradavky. 

 

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu