Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sviatky u hviezdnej Kim Kardashian: V kúpeľni má les z vianočných stromčekov a každé ráno... TOTO je EXTRÉM!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (3)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Toto sa často nevidí! Že má família Kardashian rada okázalý luxus, nie je žiadnym tajomstvom. Napriek tomu sa jej členom podarí raz za čas poriadne šokovať. V týchto dňoch si uchmatla pozornosť Kim (43), ktorá Vianoce priam miluje. Pozrite sa, čo má v kúpeľni.

Toto by brali mnohí! Vaňa plná horúcej vody a peny je synonymom dokonalého oddychu a relaxu pre mnohých. Viacerí jedinci dbajú o to, aby práve táto miestnosť ich domácnosti bola dokonalá. Pri pohľade na kúpeľňu hviezdnej Kim Kardashian však stratíte reč. 

Zvlášť v tomto vianočnom období. Slávna tmavovláska v nej totiž má hneď niekoľko svietiacich stromčekov. Chvíľami máte pocit, akoby spomínaná kúpeľňa bola uprostred lesa. Mimochodom, Kim interiér svojej kúpeľne pravidelne mení podľa ročného odbobia. 

Sviatky u hviezdnej Kim
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

To však nie je jediný vianočný bizár u tejto hviezdnej krásky. Kim totiž už minulý rok priznala, že si najala známeho pianistu Philipa Cornisha, aby ju a jej deti každé ráno zobudil hrou nejakej vianočnej piesne. Ako Kardashianka tento krok vysvetlila? Ľúbezné melódie v klasickom rannom zhone upokoja ich malé duše a naplnia ich správnou vianočnou náladou.  

Vyzerá to tak, že tejto tradícii ostala verná, keďže v týchto dňoch zverejnila záber ako Phil hrá na piano v jej prepychovej obývačke. 

Sviatky u hviezdnej Kim
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu