Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Totálny BIZNIS ÚLET hviezdnej Kardashianky: Predáva podprsenku s FALOŠNÝMI bradavkami!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Slávne Kardashianky neraz dokázali, že sú výborné biznismanky. Okrem úspešnej kariéry v médiách, má každá z nich aj prosperujúcu firmu. Napríklad Kim Kardashian (43) podniká v oblasti módy a má vlastnú značku spodnej bielizne. No čo predstavila najnovšie, sa dá nazvať len jediným slovom - úlet. Predáva totiž podprsenku s falošnými bradavkami!

Galéria: Kim Kardashian

Slávne ženy z rodu Kardashian/Jenner podnikajú v rôznych oblastiach. Najmladšia má úspešnú značku kozmetiky, Kendall vyrába tequilu a obchoduje s nehnuteľnosťami, Khloe sa zamerala na výrobu vlastných džínsov, Kourtney vyrába doplnky stravy a Kim má vlastnú značku spodnej bielizne. Preslávila sa najmä tou sťahujúcou. 

Kim Kardashian novou značkou tvarovacej bielizne pobúrila celý svet
Zobraziť galériu (2)
Kim Kardashian novou značkou tvarovacej bielizne pobúrila celý svet  (Zdroj: Profimedia)

Reklamu na jej výrobky robili také mená, ako Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Heidi Klum, Meghan Fox či Kim Cattrall, ktorú Slováci poznajú ako Samanthu zo Sexu v meste. Značka je na trhu od roku 2019 a žne obrovské úspehcy. Spoločnosť bola po štyroch rokoch od založenia ocenená na viac ako 4 miliardy dolárov. 

A je dosť možné, že dalšie milióniky sa Kim zakotúlajú na účet aj vďaka novému produktu, ktorý aktuálne predstavila. Novinka totiž vzbudzuje rozruch a delí ľudí na dva tábory - na tých, ktorí krútia hlavou a tých, ktorí ju absolútne milujú. Slávna podnikateľka totiž predstavila podprsenku s falošnými bradavkami. „Niektoré dni sú tvrdé, no tieto bradavky sú ešte tvrdšie,“ uviedla Kardashianka nový produkt. 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu