Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise: Herec po rozvode zbalil... Túto sexi speváčku!

Zobraziť galériu (3)

LOS ANGELES - V šoubiznise sa rodí nová láska. Ako dnes informovali viaceré zahraničné médiá, do oka si padli herec Jeremy Allen White (32) a speváčka Rosalía (31), ktorá má sexepílu na rozdávanie. Ešte nedávno však mali obaja po svojom boku iných partnerov.

Jeremy Allen White pôsobil vo viacerých filmoch a seriáloch. Spomenúť možno napríklad počiny Shameless, The Bear, či Homecoming. Popri kariére si založil aj rodinu. S herečkou Addison Timlin sa v roku 2019 zosobášili a majú spolu dve dcéry. Umelkyňa však v máji tohto roka podala žiadosť o rozvod. 

Jeremy Allen White
Zobraziť galériu (3)
Jeremy Allen White  (Zdroj: profimedia.sk)

Hercovo meno sa však od októbra spomína v súvislosti s inou ženou. Je ňou španielska speváčka a skladateľka Rosalía. V médiách sa v týchto dňoch opäť objavili ich spoločné fotky a zdroj z ich okolia prezradil o ich romániku čosi viac. „Boli najskôr priatelia, ale v určitom momente sa z toho vykľul romantický vzťah,” uviedol pre Us Weekly. Dvojica zatiaľ dohady o ich vzťahu nijako nekomentovala. 

Rosalía
Zobraziť galériu (3)
Rosalía  (Zdroj: SITA)

Rosalía bola ešte donedávna zasnúbená so spevákom Rauw Alejandro, ktorý je vo svete hudby dobre známy. V lete však vyšlo najavo, že zásnuby odvolali. Za rozpadom ich vzťahu boli odlišné názory na život. 

Viac o téme: RosalíaJeremy Allen White
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu