Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávna blondínka na červenom koberci žiarila: Priesvitné šaty NIČ nezakryli!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (8)
Jessica Simpson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Provokatívna, avšak nie vulgárna! Herečka a speváčka Jessica Simpson (43) nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom. Veľmi dobre vie, čo jej pristane a ako má zaujať bulvárne médiá. Potvrdila to aj v uplynulých dňoch, keď zavítala na odovzdávanie cien The Footwear News Achievement Awards.

Spomínané podujatie prilákalo viaceré známe tváre. Jessica Simpson si domov dokonca odniesla ocenenie ako Icon Award. Po jej boku nechýbala jej šmrncovná mama Tina, ktorá má 63 rokov a so svojou slávnou dcérou sú zároveň obchodnými partnerkami. Majú totiž vlastnú značku, ktorá sa venuje aj navrhovaniu a predaju topánok. 

Jessica Simpson so svojou matkou Tinou.
Zobraziť galériu (8)
Jessica Simpson so svojou matkou Tinou.  (Zdroj: SITA)

Obe dámy vyzerali na červenom koberci skvele. Kým Tina stavila na elegantnú čiernu farbu, Jessica sa rozhodla, že bude žiariť. V šatách z trblietavej a priesvitnej látky dokonca aj čo-to odhalila zo svojho tela. Nuž, má sa čím pochváliť. 

Jessica Simpson je nielen úspešnou podnikateľkou, ale je tiež trojnásobnou mamičkou. Slávna blondínka zvykla pri každom tehotenstve výrazne pribrať. Zároveň ale tiež vždy zapracovala na svojej figúre a dnes sa pýši výstavnými krivkami. 

Slávna blondínka na červenom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Slávna blondínka na červenom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu