Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sue Ellen z Dallasu zastavila čas: Má 83 rokov a... Aha, vyzerá fantasticky!

Linda Gray a Larry Hagman Zobraziť galériu (4)
Linda Gray a Larry Hagman (Zdroj: Lorimar Television)

LOS ANGELES - Z pribúdajúcich rokov si vrásky robiť nemusí! Linda Gray sa do povedomia mnohých vryla ako predstaviteľka Sue Ellen v legendárnom seriáli Dallas. Od jeho nakrúcania ubehli už desiatky rokov, avšak herečke by jej skutočný vek tipol asi málokto.

Keď sa spomenie seriál Dallas, jednou z jeho najvýraznejších postáv je nepochybne aj krásna Sue Ellen. Tú stvárnila charizmatická herečka Linda Gray, ktorá bola svojho času stelesnením ideálu mnohých mužov. 

Sue Ellen z Dallasu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Lorimar Television)

V septembri oslávila táto herečka 83. narodeniny a veru, nejedna jej rovesníčka pri pohľade na ňu zbledne závisťou. Linda sa totiž udržiava v skvelej kondícii, čo dokázala aj v týchto dňoch, keď zavítala do spoločnosti. 

Sympatická 80-tnička sa zúčastnila charitatívneho podujatia s názvom Gift Of A Lifetime. Na sebe mala čierne šaty, ktoré doplnila koženou bundičkou. Samozrejmosťou bol dokonalý účes a bezchybné líčenie. 

Linda Gray
Zobraziť galériu (4)
Linda Gray  (Zdroj: profimedia.sk)

Seriálová Sue Ellen nielenže dobre vyzerá, ale je tiež stále pracovne aktívna. Podobne, ako Jane Fonda, ktorá je od nej dokonca ešte o dva roky staršia. Naposledy nakrúcala počin s názvom Ladies of the '80s: A Divas Christmas, kde tiež predviedla svoj šarm. 

 

Viac o téme: DallasLinda Gray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu