Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

PRIZNANIE slávneho herca vás šokuje: Na 6-minútovú scénu sa pripravoval... VIAC AKO 6 ROKOV!

Bradley Cooper Zobraziť galériu (2)
Bradley Cooper (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia sa už nevedia dočkať! Už čoskoro si vo vybraných kinách a prostredníctvom služby Netflix bude môcť verejnosť vychutnať film s názvom Maestro. Ide o ďalší počin, na ktorom sa Bradley Cooper (48) podieľal ako režisér, jeden zo scenáristov a kde zároveň stvárnil hlavnú postavu. Práca na tomto filme bola nepochybne zaujímavá a umelec v súvislosti s tým prezradil aj viacero zaujímavostí.

Sledovať milostný život Bradleyho Coopera je nepochybne zaujímavé. Veď v súvislosti s jeho menom sa spájalo viacero známych krások. Aktuálne vraj randí s krásnou modelkou Gigi Hadid. 

Značnú pozornosť si však určite zaslúžia aj novinky v jeho pracovnom živote. Aktuálne sa najviac hovorí o počine s názvom Maestro. Ide o sfilmovanie milostného príbehu slávneho dirigenta a skladateľa Leonarda Bernsteina a jeho ženy Felície Montelegre.

Žurnalista Mo Rocca v rámci CBS News Sunday Morning vyspovedal nielen slávneho herca, ale aj potomkov spomínanej dvojice. A veru, išlo o veľmi zaujímavý rozhovor, ktorý sa odohrával práve v ich rodičovskom dome. Trojica súrodencov dokonca dovolila, aby sa tam nakrúcali aj mnohé scény z filmu. Otvorene komentovali aj vzťah svojich rodičov. Okrem iného napríklad prezradili, že problémy a aféry pred nimi nikdy neriešili. 

Ako Bradley v spomínanom rozhovore uviedol, zhruba 4 roky s kostymérmi a maskérmi pracovali na tom, aby sa na Bernsteina dokonale podobal. Precízna však bola aj jeho príprava na stvárnenie scén, v ktorých viedol orchester. 

Išlo o viac ako 6-minútovú skladbu, ktorú pod taktovkou Bernsteina zahral symfonický orchester v Ely Cathedral v roku 1976. „Šesť a pol roka som strávil učením sa, ako dirigovať šesť minút a 25 sekúnd," uviedol herec, ktorého učili veľkí odborníci. 

Aj keď sa Cooper a Bernstein, ktorý zomrel v roku 1990, nikdy nestretli, herec cíti k nemu a jeho potomkom silné puto. „Je ťažké o tom hovoriť, ale spája nás niečo veľmi výnimočné. On tu s nami celý ten čas bol. Tá energia sa ku mne nejako dostala a ja som mal pocit, ako keby som ho naozaj poznal,” dodal herec, ktorému mnohí predpovedajú, že tento počin bude mať tiež veľký úspech. 

Viac o téme: Bradley CooperMaestro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu