Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TRAGÉDIA na koncerte Taylor Swift a... Zomrel ĎALŠÍ fanúšik (†25)!

Taylor Swift
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

RIO DE JANEIRO - Slávna speváčka Taylor Swift (33) sa momentálne nachádza v Brazílii, kde mala naplánované viaceré vystúpenia v rámci turné. V sobotu boli médiá plné správ o náhlej smrti jej fanúšičky, ktorá sa zúčastnila piatkového koncertu. Teraz sa už hovorí o úmrtí ďalšieho z radov jej priaznivcov. Čo sa stalo?

Počas uplynulých dní panovali v Brazílii pekelné horúčavy. Ani extrémne teploty však 23-ročnú študentku menom Ane Clare Benevides Machad neodradili od toho, aby si splnila svoj sen a zúčastnila sa koncertu hviezdnej Taylor Swift. 

Ako sme vás už na topkách informovali, dievčine sa však v dave urobilo zle a napriek snahe zdravotníkov sa ju zachrániť nepodarilo. Zomrela na druhú zástavu srdca pri prevoze do nemocnice. 

V médiách sa ale spomína aj úmrtie ďalšieho z radov jej fanúšikov. 25-ročného mladíka menom Gabriel Milhomem Santos našli mŕtveho na pláži Copacabana. Študent leteckého inžinierstva pricestoval do Ria s dvoma sesternicami, aby sa zúčastnil koncertu hviezdnej Taylor Swift.

Keď si v nedeľu ráno išli zaplávať, Gabriel na pláži zadriemal. V istom momente na neho zaútočila skupinka troch lupičov, ktorí ho dobodali nožom. Ako v súvislosti s tým príbuzné zosnulého uviedli, zlodeji boli nahnevaní, lebo väčšinu cenností mal mladík zamknutých v aute. 

Pohreb Gabriela je naplánovaný na utorok. Ako rodina k tomu povedala, pochovaný bude v oblečení, ktoré si nachystal na koncert Taylor Swift, kde si mal splniť jeden zo svojich snov. 

 

Fã de Taylor Swift é morto a facadas em Copacabana. Segundo relatos,Gabriel Mongenot Santana Milhomem Santos,de 25...

Posted by São Gonçalo News on Sunday, November 19, 2023

Speváčka jeho úmrtie zatiaľ nekomentovala. V nedeľu na koncerte však jednu zo skladieb venovala mŕtvej fanúšičke a viackrát sa uistila, či návštevníci koncertu majú dosť vody. 

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu