Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

SMRŤ fanúšičky (†23) na koncerte Taylor Swift: Prehovoril zronený otec... Zvažuje TIETO kroky!

Taylor Swift Zobraziť galériu (2)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

RIO DE JANEIRO - Piatkový koncert hviezdnej Taylor Swift (33) v brazílskom Rio De Janeiru poznamenala obrovská tragédia. V dave pod pódiom zomrela len 23-ročná fanúšička. Aktuálne prehovoril jej zronený otec. A smrť svojej dcéry neplánuje nechať len tak. Chce, aby sa poriadne prešetrila!

Tragédia sa stala v piatok na koncerte v brazílskom Rio De Janeire. 23-ročnej Ane Clare Benevides sa vraj v dave urobilo zle a napriek snahe zdravotníkov sa ju zachrániť nepodarilo. Zomrela na druhú zástavu srdca pri prevoze do nemocnice. Podľa portálu Folha de S. Paulo ju na štadióne oživovali približne 40 minút. 

Príčina úmrtia mladej fanúšičky nie je známa, no brazílske médiá upozornili na fakt, že si fanúšikovia nemohli na koncert priniesť fľaše s vodou aj napriek mimoriadne teplému počasiu. Mnohí pritom čakali niekoľko hodín pred koncertom pred štadiónom na priamom slnku. Pocitová teplota v piatok v Riu pritom dosahovala až 59 stupňov Celzia.

SMRŤ fanúšičky (†23) na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Po mimoriadne smutnej udalosti verejne prehovoril už aj otec zosnulej Any. A jeho smútok sa nedá opísať slovami. „Stratil som svoju jedinú dcéru, šťastné a inteligentné dievča. V apríli by ukončila štúdium psychológie, šetrila si peniaze,“ prezradil 53-ročný Weiny Machado pre brazílske noviny Folha de S. Paulo.

„Neexistujú slová, ktorými by som vyjadril svoju bolesť. Odišla z domu, aby si splnila sen a vrátila sa mŕtva,“ pokračoval zronený otec. Podľa jeho vlastných slov bude trvať na tom, aby sa okolnosti smrti jeho milovanej dcéry prešetrili: „Chcem, aby sa zistilo, či im skutočne zakázali doniesť si vodu, a tiež či nedošlo k nedbanlivosti pri poskytovaní pomoci.“

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu