Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Náhla SMRŤ slávneho producenta (†44): Skolaboval počas jazdy autom... Zachraňoval ho jeho 10-ročný syn!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Filmový svet zasiahla smutná správa. Vo veku 44 rokov zomrel známy producent Kevin Turen, ktorý počas jazdy náhle skolaboval. V aute sa nachádzal aj jeho 10-ročný syn. Ten privolal pomoc. Záchranári mu už však nedokázali pomôcť a po prevoze do nemocnice vyhlásili producenta za mŕtveho.

Kevin Turen sa počas svojej kariéry vo filmovom priemysle podieľal na viacerých známych počinoch. Produkoval filmy, ako sú napríklad Tí, ktorí mi želajú smrť, Neznesiteľná váha obrovského talentu, Kúsky ženy či Arbitráž. Rovnako tak má na svojom konte viacero populárnych seriálov, ako sú Eufória či Idol.

Trailer k filmu Neznesiteľná váha obrovského talentu:

Počas víkendu však Turen náhle zomrel. V aute, ktoré malo zapnuté službu autopilota, mu náhle prišlo zle a stratil vedomie. Vo vozidle s ním sedel aj 10-ročný syn, ktorý ho dostal ku krajnici a následne privolal svojmu otcovi pomoc.

Záchranári sa po príchode na miesto snažili producenta oživiť, avšak po prevoze do nemocnie zomrel. O nešťastí informoval magazín TMZ a jeho úmrtie potvrdila už aj smútiaca rodina v krátkom stanovisku.

„Kevin bol veľmi špeciálny, tomuto svetu bude veľmi chýbať," povedal jeho otec Edward pre Deadline. Presná príčina smrti je zatiaľ predmetom vyšetrovania. Po Turenovi zostali manželka Evelina, s ktorou boli 11 rokov a synovia Jack a James.

Kevin Turen
Zobraziť galériu (2)
Kevin Turen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kevin Turen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu