Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vážna nehoda krásnej herečky a jej kolegu: Počas predstavenia spadli z balkóna... Okamžitá operácia!

Adam Puškár Zobraziť galériu (3)
Adam Puškár (Zdroj: pixabay.com)

BUDAPEŠŤ - Počas minulotýždňového predstavenia Rómeo a Júlia v národnom divadle v Budapešti sa vážne zranili herci Júlia Szász (28) a Otto Lajos Horváth (60). Dvojica spadla z balkóna a ich zranenia boli natoľko vážne, že si u oboch vyžiadali okamžitú operáciu.

Minulý piatok sa návštevníci divadla v Budapešti tešili na predstavenie Rómeo a Júlia. Počas neho však došlo k vážnej nehode, pri ktorej spadli Júlia Szász a Otto Lajos Horváth z balkóna. Dvojicu museli okamžite previesť do nemocnice, kde sa obaja podrobili operácii.

Ich zranenia boli vážne, avšak divadlo vo vyhlásení uviedlo, že sú na tom lepšie. „Podľa doktorov sa stav oboch hercov zlepšuje." Dvojicu boli v nemocnici navštíviť riaditeľ divadla Attila Vidnyánszky a minister kultúry János Csák.

Detaily nehody a ani konkrétne zranenia oboch hercov zatiaľ nie sú známe, keďže celý prípad je v štádiu vyšetrovania. Vidnyánszky v pondelok zo svojej funkcie odstúpil, čo však Csák neprijal a o jeho budúcnosti chce rozhodnúť až po skončení vyšetrovania. Počas dnešného dňa divadlo na svojej stránke informovalo, že obaja umelci by mali byť počas tohto týždňa prepustení do domácej liečby.

Júlia Szász
Zobraziť galériu (3)
Júlia Szász  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Júlia Szász
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu