Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tieto EMOTÍVNE ODKAZY dojmu aj vás: Takto sa Joey a Monica lúčia s mŕtvym Chandlerom!

Joey a Chandler Zobraziť galériu (2)
Joey a Chandler (Zdroj: NBC)

LOS ANGELES - Hoci sú herci, ktorí sa preslávili účinkovaním v slávnom seriáli Priatelia, aktívni na sociálnej sieti Instagram, náhlu smrť ich kolegu a dobrého kamaráta Matthewa Perryho (†54) tam zatiaľ nekomentovali. Až doteraz. Ako prvý zverejnil emotívny odkaz predstaviteľ Joeyho - Matt LeBlanc (56), neskôr sa pridala aj Monica - Courteney Cox (59).

Správa o tom, že Matthew Perry náhle zomrel, šokovala mnohých. Stalo sa tak 28. októbra a slávny herec mal len 54 rokov. Pätica hercov, ktorí s ním účinkovali v legendárnom seriáli Priatelia, bola zdrvená. Asi nikoho však neprekvapilo, že nechýbali na jeho súkromnom pohrebe, ktorý sa konal v kruhu blízkej rodiny a najvernejších priateľov. 

Matthew Perry práve dnes nabral silu, aby sa s milovaným kamarátom rozlúčil aj na svojom Instagrame. A veru, pri pohľade na jeho odkaz sa zalesknú oči nejednému fanúšikovi seriálu Priatelia. 

„Matthew, lúčim sa s ťažkým srdcom. Chvíle, ktoré sme spolu prežili, úprimne patria medzi najobľúbenejšie obdobia môjho života. Bolo mi cťou zdieľať s tebou pódium a nazývať ťa mojím priateľom. Vždy sa budem usmievať, keď si na teba spomeniem a nikdy na teba nezabudnem. Nikdy. Braček, roztiahni krídla a leť. Konečne si voľný. Veľa lásky. A nazdávam sa, že tých 20 dolárov, ktoré mi dlžíš, si asi necháš,” napísal na svojom profile LeBlanc a pridal vybrané zábery zo seriálu. 

O pár hodín neskôr pridala na sociálnu sieť Instagram svoj odkaz aj Chandlerova seriálová láska Monica. „Matty, som vďačná za každú chvíľu, ktorú som s tebou prežila. Chýbaš mi každý deň. Keď s niekým spolupracujete tak úzko ako ja s Matthewom, je tísic momentov, ktoré by som si priala zdieľať. Zatiaľ tu je jeden z mojich obľúbených,” napísala herečka k úryvku zo seriálu Priatelia. Chandler a Monica mali spolu stráviť jednu noc v Londýne, ale vďaka reakcii publika to bol začiatok ich milostného príbehu,“ uviedla herečka. Ako dodala, Matthew jej pred posteľnými scénami pošepkal vtipnú hlášku. „Často robil takéto veci. Bol zábavný a veľmi milý,” uzavrela. 

 

Viac o téme: Matthew PerryPriateliaMatt LeBlanc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu