Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bulharská princezná Kalina má ZNETVORENÝ nos: Je to VINA lekárov... Pochybili!

Princezná Kalina vždy pútala pozornosť svojim nosom. Zobraziť galériu (3)
Princezná Kalina vždy pútala pozornosť svojim nosom. (Zdroj: Profimedia)

SOFIA - Všade, kde sa objaví bulharská princezná Kalina (51), pozornosť sa upriamí na jej nos. Mnohí si mysleli, že je výsledkom nepodarených plastických operácií a prirovnávali ju k Michaelovi Jacksonovi. Opak je však pravdou. Jej manžel Kitín Muñoz (64) sa rozhodol uviesť veci na pravú mieru. Princeznú v minulosti trápili zdravotné problémy, pri ktorých lekári pochybili!

Bulharská princezná Kalina sa často stáva terčom veľmi tvrdej kritiky kvôli svojmu nosu. Mnohí ju prirovnávajú k Michaelovi Jacksonovi či Lordovi Voldemortovi z Harryho Pottera. Verejnosť totiž predpokladala, že znetvorený nos je len výsledkom nepodarených plastických operácií. No nie je tomu tak. 

Aktuálne sa rozhodol verejne prehovoriť princeznej manžel Kitín Muñoz a raz a navždy uviesť veci na pravú mieru. Má už totiž dosť klamstiev o plastických operáciách a urážok na adresu jeho manželky. Princezná vraj v minulosti prekonala zdravotné problémy, pri ktorých lekári pochybili a spôsobili jej doživotné následky. 

Bulharská princezná Kalina s manželom.
Zobraziť galériu (3)
Bulharská princezná Kalina s manželom.  (Zdroj: Profimedia)

„Ide o zdravotný problém: vo veku 8 rokov si zlomila dva zuby. Bohužiaľ zubár základnú čeľustnú kosť nenávratne poškodil,“ vysvetlil Kitín španielskému denníku Hola. Chyba lekára jej pôsobila akútny zápal, ku ktorému sa pridala vírusová infekcia. Kalina preto musela podstúpiť ďalší zákrok. Neskôr sa však jej stav opäť zhoršil a infekcia sa vrátila. 

V tom čase však nevedela vyhľadať lekársku pomoc, pretože bola práve na výprave na mori. „Podmienky na mori spôsobili silné zhoršenie infekcie, jej stav sa zhoršil a zápal zasiahol časť oka,“ pokračoval manžel s tým, že kvôli tomu musela podstúpiť ďalší zákrok, ktorého prioritou bolo zachrániť oko. „Toto je pravda o probléme a stave nosu princeznej Kaliny“ dodal. Dnes je už, našťastie, zdravotný stav princeznej v poriadku a problém s nosom je už iba estetický.

Viac o téme: Princezná Kalina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu