Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna modelka už nie je sama: Svojmu priateľovi dala druhú šancu!

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (2)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svojej láske dali druhú šancu. Brazílska modelka Alessandra Ambrosio (42) a jej partner Richard Lee (41) mali v lete približne po dvoch rokoch ukončiť svoj vzťah. Podľa viacerých informácii si však len potrebovali dať pauzu a na najnovších záberoch to vyzerá tak, že sa dali znova dokopy.

Na začiatku septembra sme vás informovali o tom, že vzťah brazílskej modelky a jej partnera si prechádza krízou. Zdroje z okolia dvojice hovorili o tom, že sa počas leta vôbec nestretávali a ich cesty sa rozišli.

Viaceré informácie však nasvedčovali tomu, že si dvojica dala na krátky čas pauzu a stále plánuje spoločnú budúcnosť. Najnovšie fotografie slávneho páru tieto špekulácie potvrdzujú a vyzerá to tak, že si Ambrosio a Lee dali druhú šancu.

Pozorné objektívy fotografov ich totiž zachytili v uliciach Los Angeles, ako sa držia za ruky a po celý čas sa od seba nevedeli odlepiť. Obaja si navyše vymenili viacero vrúcnych objatí, ktoré boli pre ich fanúšikov dostatočným dôkazom, že sa dali znova dokopy.

Alessandra Ambrosio, Richard Lee
Zobraziť galériu (2)
Alessandra Ambrosio, Richard Lee  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alessandra AmbrosioRichard Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu