Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

ŠPINAVÝ ROZVOD v šoubiznise: Slávnemu hercovi (71) po 43 rokoch skrachovalo manželstvo!

Lou Ferrigno a Carla Ferrigno Zobraziť galériu (4)
Lou Ferrigno a Carla Ferrigno (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Slávnemu hercovi Louovi Ferrignovi (71), ktorý sa preslávil vďaka stvárneniu Hulka, sa po 43 rokoch rozpadá manželstvo. Jeho partnerka Carla (74) totiž požiadala o rozvod a na svojho manžela vytiahla veľmi vážne obvinenia. Ten sa bráni, že za všetko môže demencia, ktorú Carle diagnostikovali.

Dvojica si povedala svoje áno ešte v roku 1980 a odvtedy tvorili na prvý pohľad šťastný pár. Počas tohto obdobia sa z Ferrigna stal známy herec hlavne vďaka tomu, že si v niekoľkých filmoch zahral legendárneho superhrdinu Hulka. 

Lou Ferrigno
Zobraziť galériu (4)
Lou Ferrigno  (Zdroj: Universal Television)

Momentálne to však vyzerá tak, že ho čaká veľmi náročné obdobie. Jeho manželke totiž pred časom diagnostikovali demenciu a následne obvinil svoju dcéru Shannu, že chcela stav svojej matky zneužiť a získať od nej viac ako 500-tisíc dolárov. Následne požiadal, aby mal nad ich účtom plnú kontrolu. Tieto obvinenia však Ferrignova žena odmietla a tvrdí, že sa ju jej manžel snaží odstrihnúť od peňazí.

To mal byť aj jeden z hlavných dôvodov, prečo po viac ako štyroch dekádach požiadala o rozvod. Zoznam jej obvinení však pri peniazoch ani zďaleka nekončí. V súdnom spise, ktorý sa podarilo získať denníku Daily Mail totiž tvrdí, že ju Lou v ich manželstve väzní a že sa pred ňou chváli svojou milenkou. 

Slávny herec však tvrdí, že tieto obvinenia nie sú pravdivé a majú súvis s jej chorobou. Právny zástupca jeho manželky a jej doktor však tvrdia, že Carla sa chcela s umelcom rozísť už niekoľko rokov a jeho správanie z nedávneho obdobia ju donútili konečne konať.

Lou Ferrigno, Carla Ferrigno
Zobraziť galériu (4)
Lou Ferrigno, Carla Ferrigno  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lou Ferrigno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu