Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bývalý manžel slávnej speváčky pár dní po rozvode: Útechu našiel v náručí známej herečky... Horúce bozky!

Zobraziť galériu (3)

LOS ANGELES - Len pár dní po rozvode si bývalý priateľ hviezdnej Ariany Grande (30) užíval po boku novej známosti. Dalton Gomez (28) však zostal verný vodám šoubiznisu a na verejnosti sa objavil s herečkou Maikou Monroe (30), s ktorou si dokonca vymieňal horúce bozky.

Počas leta sa začalo hovoriť o prekvapivom rozchode hviezdnej speváčky Ariany Grande a jeho partnera Daltona Gomeza. Ich vzťah však skončil už začiatkom tohto roka a dvojica, ktorá mala pred dvoma rokmi svadbu oznámila, že sa rozvádza. Hudobníčka si našla náhradu pomerne rýchlo a podľa viacerých zdrojov zničila manželstvo herca Ethana Slatera, s ktorým momentálne randí.

Počas minulého týždňa súd manželstvo Grande a Gomeza definitívne rozviedol. O tom, že sa obaja už dávno posunuli ďalej svedčia aj najnovšie zábery realitného makléra. Ten totiž na umelkyňu zabúda po boku inej ženy. Známy profil na sociálnej sieti Instagram Deuxmoi totiž zverejnil fotku, na ktorej si vymieňa horúce bozky s herečkou Maikou Monroe.

„Počas celého večera boli veľmi priateľskí. Dívali sa okolo seba, aby zistili, či ich niekto nesleduje. Potom však pokračovali a pred všetkými sa bozkávali," uviedla osoba, ktorá fotku dvojice poslala spomínanej stránke. Monroe si zahrala vo viacerých známych filmoch, ako sú napríklad Neutečieš, Hosť, Watcher či God Is a Bullet.

Dalton Gomez
Zobraziť galériu (3)
Dalton Gomez  (Zdroj: Instagram D.G.)

Viac o téme: Dalton Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu