Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE FOTO ikony 90-tych rokov: Speváčka (48) ohuruje telom v plavkách!

Natalia Imbruglia Zobraziť galériu (2)
Natalia Imbruglia (Zdroj: twitter/CanoeShowbiz)

PORTOFINO - Známa austrálska speváčka Natalie Imbruglia (48) sa preslávila hlavne počas 90-tych rokov. Momentálne však už nie je na očiach tak veľmi, ako v minulosti. Jej najnovšie fotky však dokazujú, že sa takmer vôbec nezmenila a stále vyzerá úžasne.

Natalie Imbruglia sa preslávila hlavne v 90-tych rokoch. Hudobní fanúšikovia ju poznajú vďaka jej romantickým skladbám, ktoré sú známe po celom svete. Okrem toho je aj úspešnou herečkou a zahrala si napríklad v telenovele Neighbours či vo filmovej sérii Johnny English, kde hviezdila po boku Rowana Atkinsona.

V súčasnosti sa stále venuje hudbe, avšak už o nej nie je počuť tak veľmi, ako v minulosti. Fanúšikov tak najnovšie zábery tejto umelkyne dozaista potešili. Imbruglia totiž trávi čas na dovolenke v talianskom letovisku Portofino, kde si užívala prítomnosť svojich priateľov.

Aj napriek tomu, že vo februári oslávi svoje 49. narodeniny, tak speváčka vyzerá stále úžasne. Na záberoch z dovolenky bola navyše nenalíčená, čo len zvýraznilo jej prirodzenú krásu a v oranžových bikinách ukázala aj svoju figúru.

Natalie Imbruglia
Zobraziť galériu (2)
Natalie Imbruglia  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Natalie Imbruglia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu