Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tretia SVADBA slávneho 70-tnika: Oženil sa s prsnatou inštruktorkou jogy!

Hulk Hogan
Hulk Hogan (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Povedali si svoj áno! Americký wrestler, herec a hudobník Hulk Hogan (70) prežíva šťastné chvíle. Počas uplynulého víkendu sa totiž oženil. Svadba so 45-ročnou sexi blondínkou sa konala len dva mesiace od zásnub. Pozrite sa na šťastného ženícha a nevestu!

Hrdličky si povedali svoje "áno" počas intímneho obradu v kruhu najbližších. Zábery zo svojho výnimočného dňa si už však nenechali pre seba a pochválili sa nimi na sociálnej sieti Instagram. 

Nevesta menom Sky Daily mala na sebe biele zdobené šaty, ktoré zvýraznili jej bezchybnú postavu. Za tú vďačí joge, ktorú precvičuje ako inštruktorka. Ženích mal na sebe čierny oblek a na hlave mu nechýbala šatka, ktorá je jeho poznávacím znamením. 

„Môj nový život sa práve začal,” napísal k záberom zo svadby šťastný sedemdesiatnik. Ten má za sebou už dve nevydarené manželstvá. S prvou ženou Lindou boli spolu v priebehu rokov 1983-2009 a majú spolu dcéru Brooke (35) a syna Nicka (33). V roku 2010 sa oženil druhýkrát, a to s Jennifer McDaniel. Rozviedli sa po 11 rokoch. Nuž, ako sa hovorí, do tretice všetko dobré!

 

Viac o téme: Hulk Hogan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu