Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známy herec lieta v OBROVSKÝCH PROBLÉMOCH: 4 ženy ho obvinili zo ZNÁSILNENIA... Emotívny list jednej z obetí!

Russell Brand Zobraziť galériu (2)
Russell Brand (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kariéra britského herca a komika Russella Branda (48) je spojená s mnohými škandálmi a problémami s políciou. Momentálne však čelí vážnym obvineniam zo znásilnenia štyroch žien, o čom informujú viaceré zahraničné médiá. K celej situácii sa vyjadrila aj jedna z údajných obetí a takisto samotný Brand.

Russell Brand sa okrem svojej umeleckej kariéry preslávil aj bujarým osobným životom. Ten totiž sprevádzali viaceré problémy s drogami, alkoholom a so zákonom. Známy komik bol totiž v minulosti až 12-krát zatknutý. Avšak škandál, ktorému musí momentálne čeliť, je hádam tým najväčším, ktorý sa kedy s jeho menom spájal.

Russell Brand
Zobraziť galériu (2)
Russell Brand  (Zdroj: SITA)

Branda totiž obvinili 4 ženy zo znásilnenia a emocionálneho týrania, ktoré sa mali udiať medzi rokmi 2006 a 2013. Ako informuje magazín Sunday Times, k jednému zo znásilnení malo prísť približne 5 mesiacov po tom, ako sa rozviedol s hviezdnou speváčkou Katy Perry. Žena menom Nadia mu mala po tomto ohavnom čine poslať list, v ktorom mu napísala, čo jej svojím konaním spôsobil.

„Som na teba neuveriteľne nahnevaná. Som nahnevaná aj na seba, pretože som sa nechala vtiahnuť do tvojho narcistického sveta. Rozumieš, čomu si ma vystavil? Čomu si vystavil moje telo? 1. júla si ma vystrašil na smrť. Myslela som si, že v podobnej situácii budem dostatočne silná a dokážem sa ubrániť. Keď to však spraví niekto, koho poznáš, tak neočakávaš, že sa v takejto situácii ocitneš. Kompletne si ma zničil. Vieš vôbec, aká hrôza z teba ide? Videla som muža, ktorý sa nedokáže kontrolovať a slovo nie berie ako výzvu," napísala Nadia.

Na tieto závažné obvinenia, ktoré takisto vyšli v spomínanom Sunday Times, reagoval aj samotný Brand. Ten prostredníctvom videa na sociálnej sieti Instagram všetky obvinenia poprel a označil ich za agresívne a koordinované útoky médii na jeho osobu, ktoré majú za cieľ kontrolovať jeho slobodu slova a úplne ho zničiť.

 

Viac o téme: Russell Brand
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu