Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Nechutné obvinenia známeho speváka: Mal znásilniť niekoľko žien… Otrasné, čo im urobil!

(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Britský spevák Ross William Wild (36) lieta v obrovských problémoch, kvôli ktorým sa postavil pred súd. Hudobník je totiž obvinený z toho, že znásilnil a sexuálne napadol či obťažoval viacero žien. Niekoľko z týchto ohavných prípadov si mal pritom natočiť, vďaka čomu má súd viacero dôkazov, ktoré svedčia o jeho vine.

Ross William Wild, vlastným menom Ross Davidson, sa zviditeľnil hlavne účinkovaním v známej kapele Spandau Ballet, ktorá má na svojom konte množstvo známych hitov. V tej však už momentálne nepôsobí a v najbližšom období bude musieť riešiť úplne iné veci, než svoju hudobnú kariéru. 

Wild totiž čelí vážnym obvineniam, podľa ktorých sa mal dopustiť viacerých sexuálnych zločinov na piatich ženách, z ktorých mal 3 znásilniť. Niektoré zo svojich ohavných činov si mal navyše natáčať a o mnohých z jeho útokov obete nevedeli, keďže sa diali v čase, keď spali. 

„Ženy v tomto prípade spoznali jeho temnú stránku. Počas posledného desaťročia totiž znásilnil a sexuálne napadol množstvo mladých žien," povedal prokurátor podľa Daily Mail

„Len málokedy existuje v podobných problémoch jednoznačný dôkaz. V tomto prípade si však obžalovaný všetko tajne natáčal. Existuje viacero videí, na ktorých zneužíval ženy. Prečo to urobil nie je jasné, avšak zrejme to bolo z dôvodu, že si ich chcel v budúcnosti znova pozrieť," doplnil prokurátor. 

Viac o téme: Ross William Wild
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu