Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ochrankár Taylor Swift sa VZDAL práce snov: Išiel bojovať do vojny s Hamasom!

Taylor Swift Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift (Zdroj: SITA/TIKTOK)

LOS ANGELES/JERUZALEM - Ochrankár hviezdnej Taylor Swift, ktorý speváčku strážil počas jej Eras Tour, spravil odvážne rozhodnutie. Vzdal sa práce snov v Los Angeles a odišiel do svojho rodného Izraela bojovať proti Hamasu. Dohnali ho k tomu krvavé útoky na civilistov!

O príbehu odvážneho ochrankára Taylor Swift informoval magazín Variety s odvolaním na tvrdenia izraelského novinára Erana Swisa. „V USA som mal celkom dobrý život. Získal som úžasnú prácu snov, ktorú milujem, skvelých priateľov, ktorých považujem za rodinu, a hlavne veľmi pohodlný domov. Nemusel som sem prísť, ale nemohol som stáť na vedľajšej strane. Rodiny sú vyvražďované a upaľované zaživa vo svojich domovoch. Len za to, že som Žid alebo Izraelčan,“ vyjadril sa podľa Variety muž. 

Ochrankár Taylor Swift sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TIKTOK/MDDHOLT)

Vo svojom vyjadrení tiež dodal, že jedna strana chráni bábätká, deti a starých ľudí a druhá strana ich používa ako ľudské štíty. Ľudí tiež vyzval, aby si predstavili, že sa podobné zverstvá dejú aj v ich krajine, ich susedom a rodine. Ochrankár si želal, aby jeho meno nebolo zverejnené. Fanúšikovia Taylor Swift ho však evidujú z jej koncertov. Dokonca zábery, ako na koncerte speváčku nespustí z očí, v uplynulých mesiacoch začali kolovať aj sociálnymi sieťami. 

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu