Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Speváčky v spoločnosti ŠOKOVALI: Jedna ukázala zadok aj vagínu, tá druhá... Preboha, toto už je fakt príliš!

Tieto speváčky očividne nemajú žiadne hranice. Zobraziť galériu (6)
Tieto speváčky očividne nemajú žiadne hranice. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

NEWARK - Poriadne to prehnali! Rôzne spoločenské podujatia sú pre známe tváre skvelou príležitosťou ako sa zviditeľniť, upútať pozornosť, či predviesť svoj módny vkus. Pestrú škálu outfitov predviedli aj hostia udeľovania cien MTV Video Music Awards. Pri pohľade na niektoré z nich však človek len neveriaco krúti hlavou.

V posledných rokoch to vyzerá tak, akoby sa posunuli hranice toho, čo sú schopné známe tváre ukázať zo svojho tela. Chvíľkami to dokonca pôsobí dojmom, že hlboký výstrih alebo vysoký rázporok sú už nuda...

Našťastie, medzi hviezdami je ale ešte stále viac tých, čo volia vkusné a decentne provokatívne outfity. K nim ale rozhodne nepatrí speváčka Doja Cat. Tá musí provokovať za každých okolností a na verejnosti sa veru už neraz objavila v poriadne bizarných kostýmoch. 

Jeden taký si dala aj na odovzdávanie cien MTV Video Music Awards. Po ružovom koberci sa pretŕčala v "šatách", ktoré pripomínali dosť zničený a tisíckrát použitý obväz. Speváčke však zjavne bolo jedno, že vyzerá nevkusne. Hlavne, že jej bolo vidieť bradavky!

Doja Cat
Zobraziť galériu (6)
Doja Cat  (Zdroj: SITA)

Doja Cat
Zobraziť galériu (6)
Doja Cat  (Zdroj: SITA)

Jej kolegyňa Tinashe si bradavky skryla. Ale čo sa odvahy týka, zašla ešte ďalej. Na sebe totiž mala sieťovinu, pod ktorú si nedala spodnú bielizeň. Bradavky si prelepila krížikom a ohanbie len maličkým pásom. Prítomným sa tak naskytol aj pohľad na jej zadok. 

Tinashe
Zobraziť galériu (6)
Tinashe  (Zdroj: SITA)

Tinashe
Zobraziť galériu (6)
Tinashe  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: MTV Video Music AwardsTinasheDoja Cat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu