Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smútok známej herečky: Koniec manželstva po 17 rokoch!

František Kollman, bývalý ochrankár exprezidenta Václava Havla Zobraziť galériu (2)
František Kollman, bývalý ochrankár exprezidenta Václava Havla

LONDÝN - Ich manželstvo je podľa všetkého definitívne v troskách. Britská herečka Lucy Benjamin (53) bola dlhých 17 rokov vydatá za obchodníka Richarda Taggarta, s ktorým má dve spoločné deti. Ich vzťah je však podľa zdroja z ich okolia minulosťou.

Lucy Benjamin sa preslávila vo viacerých seriáloch, avšak najviac si ju fanúšikovia pamätajú z populárnej britskej telenovely EastEnders. Okrem toho však bola známa svojím vzťahom s obchodníkom Richardom Taggartom. 

Richard Taggart, Lucy Benjamin
Zobraziť galériu (2)
Richard Taggart, Lucy Benjamin  (Zdroj: Profimedia)

Dvojica sa stretla počas letu do Dubaja, kde sa jej Taggart prihovoril, keďže ju poznal z televíznej obrazovky. Láska medzi nimi bola taká veľká, že po 6 týždňoch sa zasnúbili a 9 mesiacov po ich prvom stretnutí si povedali svoje áno. V tej dobe už bola herečka tehotná s ich prvorodenou dcérou Bessie (16).

Počas ich manželstva sa im narodila ešte dcéra Rosie (12). Ich rodina sa však podľa najnovších informácií rozpadá. „Lucy a Richard sa snažili svoje problémy vyriešiť, avšak nakoniec sa rozhodli, že bude najlepšie, keď sa rozvedú. V posledných mesiacoch to mali veľmi ťažké, avšak teraz sa budú môcť pohnúť ďalej. Ich najväčšou prioritou sú a aj budú ich deti," povedal zdroj z ich okolia pre The Sun.

Viac o téme: Lucy Benjamin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu