Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kedysi krásna herečka na pláži neohúri: ZNETVORENÁ tvár, ZJAZVENÉ prsia a... TOTO nemôže myslieť vážne!

Danniella Westbrook Zobraziť galériu (5)
Danniella Westbrook (Zdroj: profimedia.sk)

PORTUGALSKO - Z jej krásy už nič nezostalo! Pri pohľade na niekdajšiu herečku Danniellu Westbrook (49) znie priam neuveriteľne, že o nej ľudia kedysi hovorili ako o kráske. V týchto dňoch ju paparazzi nafotili na dovolenke a výsledné zábery... No, vyvolávajú zmiešané pocity.

Danniela Westbrook odštartovala svoju hereckú kariéru v roku 1985, keď sa objavila v seriáli EastEnders. Že bola krásna potvrdzuje aj fakt, ži si ju do jedného z klipov obsadila legendárna kapela Queen. V posledných rokoch sa blondínka objavovala najmä v rôznych reality šou. 

Búrlivý životný štýl poznačený drogovou minulosťou a záľuba v plastických operáciách sa na jej zovňajšku už podpísali. Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. Niekdajšia herečka má zdeformovanú nosnú prepážku, ktorú už nezachránili ani početné operácie. 

Pod nôž si Danniela ľahla aj nedávno, keď si dala zväčšiť prsia. Ešte nie celkom zahojené jazvy teraz predviedla v oranžových plavkách. Nevedno, či blondínka vedela, že ju na pláži sleduje bulvárny fotograf, ale predviedla mu zaujímavé divadielko. Keď si totiž pochutnával na donutoch, prsia jej poslúžili ako odkladací priestor. No, uznajte! 

Danniella Westbrook
Zobraziť galériu (5)
Danniella Westbrook  (Zdroj: profimedia.sk)

Danniella Westbrook
Zobraziť galériu (5)
Danniella Westbrook  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Danniella Westbrook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu