Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Internetovú hviezdu (14) VYHLÁSILI ZA MŔTVU: Všetko je inak... Som nažive!

Lil Tay
Lil Tay (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Deň po tom, ako sa začali šíriť správy o smrti známej internetovej hviezdy Lil Tay (14), sa potvrdili dohady o tom, že na celej situácii niečo nesedí. Jej rodina totiž médiám aktuálne poskytla stanovisko, v ktorom samotná influencerka potvrdila, že je stále nažive.

Počas včerajšieho dňa sa na profile mladej hviezdy na sociálnej sieti Instagram objavil príspevok, ktorý šokoval všetkých jej fanúšikov. V ňom totiž neznámy človek oznámil, že Lil Tay a jej brat sú mŕtvi.

Zároveň sa však objavilo viacero otáznikov a nejasností, ktoré sa nakoniec vysvetlili. Influencerka je totiž stále nažive, čo potvrdila v stanovisku, ktoré prostredníctvom svojej rodiny poskytla magazínu TMZ.

„Chcem povedať, že ja a aj môj brat sme v bezpečí a nažive. Som však úplne zlomená a hľadám správne slová. Posledných 24 hodín bolo veľmi traumatizujúcich. Celý deň ma bombardovali nekonečné telefonáty ľudí, ktorí ma ma majú radi a snažili sa zistiť, čo sa vlastne stalo. Neznámy človek zneužil môj Instagram a šíril klamstvá," napísala Tay.

Dôveryhodnosť informácii o jej smrti počas včerajška spochybnilo viacero ľudí. Otázne však nateraz zostáva, prečo tieto informácie samotná rodina nevyvrátila okamžite, ale čakala približne 24 hodín. Magazín New York Post sa dokonca telefonicky spojil s jej otcom, ktorý však situáciu nekomentoval.

Viac o téme: Lil Tay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu