Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Náhla SMRŤ herca (†25) z Eufórie: PRÍČINA je už známa… TOTO ho stálo život!

Angus Cloud mal iba 25 rokov.
Zobraziť galériu (2)
Angus Cloud mal iba 25 rokov. (Zdroj: SITA)

OAKLAND - Začiatkom augusta obletela svet správa o náhlom úmrtí len 25-ročného herca zo seriálu Eufória, Angusa Clouda. Jeho bezvládne telo našla mama, ktorá počas hovoru na tiesňovú linku uviedla, že sa jej syn pravdepodobne predávkoval. A jej podozrenie sa aktuálne potvrdilo!

Bol to obrovský šok, keď sa začiatkom augusta dostala na verejnosť správa, že len 25-ročný herec Angus Cloud zo seriálu Eufória náhle zomrel. Hovorilo sa o tom, že sa predávkoval... Mnohí dokonca špekulovali, že to urobil úmyselne. Jeho mama sa potom rozhodla uviesť veci na pravú mieru a opísala Angusove posledné hodiny života. 

„Hovoril o úmyslepomôcť zabezpečiť svoje sestry na vysokej škole a tiež pomôcť svojej mame emocionálne a finančne. Nemal v úmysle ukončiť svoj život. Keď sme sa objali na dobrú noc, povedali sme si, ako sa ľúbime a povedal, že ma uvidí ráno,“ vyjadrila sa vtedy na sociálnej sieti Instagram Lisa Cloud.

A aktuálne jej slová potvrdil aj koroner. Angus Cloud sa skutočne predávkoval, no išlo o náhodu. Nakombinoval fentanyl, kokaín či metamfetamín, čo ho napokon stálo život. Koroner okresu Alameda sa vyjadril, že utrpel akútnu intoxikáciu kombináciou liekov, ktoré zahŕňali aj benzodiazepín. Informáciu ako prvý priniesol portál TMZ.

Angus Cloud
Zobraziť galériu (2)
Angus Cloud  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Angus Cloud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu