Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

SMRŤ herca (†25) z Eufórie: Ozvala sa jeho mama... Opísala posledné hodiny synovho života!

Angus Cloud zomrel vo veku 25 rokov.
Angus Cloud zomrel vo veku 25 rokov. (Zdroj: Profimedia)

OAKLAND - Bol to obrovský šok, keď sa v utorok dostala na verejnosť informácia, že len 25-ročný herec Angus Cloud zo seriálu Eufória náhle zomrel. Hovorilo sa o tom, že sa predávkoval... Mnohí dokonca špekulovali, že to urobil úmyselne. Jeho mama sa teraz rozhodla uviesť veci na pravú mieru. Opísala Angusove posledné hodiny života!

Minulý týždeň svet obletela správa o náhlej smrti len 25-ročného Angusa Clouda, ktorý sa preslávil úlohou Fezca v seriáli Eufória. Jeho bezvládne telo našla mama, ktorá počas hovoru na tiesňovú linku uviedla, že sa jej syn pravdepodobne predávkoval. Herec tiež v nedávnom období otvorene hovoril o svojom boji s duševným zdravím. 

Zdroje z okolia rodiny dokonca tvrdili, že pred smrťou mal samovražedné myšlienky. Dôvodom mal byť jeho otec, ktorý zomrel len pár dní pred ním. Špekulácie verejnosti, ktoré už hraničili s výmyslami, sa Angusova mama rozhodla viac neignorovať a 5 dní po smrti svojho syna sa verejnosti prihovorila, aby uviedla veci na pravú mieru. 

„Priatelia, chcem, aby ste vedeli, že si vážim vašu lásku k mojej rodine v tomto zlom období. Chcem tiež, aby ste vedeli, že hoci bol môj syn hlboko zarmútený predčasnou smrťou svojho otca na mezotelióm, jeho posledný deň bol radostný,“ prezradila Lisa Cloud. „Preorganizoval si izbu a rozmiestnil veci po dome s úmyslom zostať chvíľu v dome, ktorý miloval,“ pokračovala.

„Hovoril o úmyslepomôcť zabezpečiť svoje sestry na vysokej škole a tiež pomôcť svojej mame emocionálne a finančne. Nemal v úmysle ukončiť svoj život. Keď sme sa objali na dobrú noc, povedali sme si, ako sa ľúbime a povedal, že ma uvidí ráno,“ opísala poslední chvíle zničená mama s tým, že nevie či vôbec niečo a čo konkrétne potom užil. 

„Viem len, že si položil hlavu na stôl, kde pracoval na svojich umeleckých projektov, zaspal a už sa nezabudil. Môžeme zistiť, že sa predávkoval, ale je úplne jasné, že nemal v úmysle odísť z tohto sveta,“ dodala mama, aby uviedla veci na pravú mieru, a teda, že jej syn samovraždu nespáchal. 

 

Friends, I want you all to know I appreciate your love for my family at this shattered time. I also want you to know...

Posted by Lisa Cloud on Friday, August 4, 2023

 

Viac o téme: Angus Cloud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu