Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prekvapivé ODHALENIE: Nevesta Tiny Turner (†83) túži po dieťati... Spermie dostala ako dar!

Tina Turner
Tina Turner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Plánuje sa stať matkou! Afida Turner (46) - vdova po Ronniem Turnerovi, ktorý bol jedným zo synov legendárnej Tiny Turner, poskytla médiám zaujímavý rozhovor. V ňom hovorila nielen o bolesti zo straty manžela a svokry, ale prezradila tiež, že má zaujímavé plány.

„Budem mať Ronnieho dieťa. Teda, ak sa to podarí. Mám 46 rokov, tak uvidíme,” uviedla v rozhovore pre People Afida Turner. Ako prezradila, syn legendárnej Tiny Turner jej daroval svoje zamrazené spermie ako narodeninový darček krátko pred tým, než prehral svoj boj s rakovinou. 

Umelé oplodnenie plánuje podstúpiť v blízkej dobe. „Je to stále ťažké, lebo on tu nie je. Ale čo môžem robiť? Takto aspoň budem mať drobca, ktorý bude vyzerať ako Ronnie,” dodala s tým, že za milovaným manželom plače celé dni a noci. 

Túto bolesť a smútok umocnila aj smrť jej slávnej svokry Tiny, ktorá odišla na večnosť v máji tohto roka. „Je to pre mňa veľmi náročné. Ľudia vidia len jej pesničky, fotky a hudbu, ale ja prídem domov a od žiaľu kričím mená tých, ktorých som milovala. Tá bolesť nikdy neodíde. Trpím a moje srdce je zranené. Usilujem sa neprísť o rozum,” priznáva Afida. Tá dúfa, že vytúžené dieťatko by jej mohlo do života priniesť aspoň trošku radosti. 

Viac o téme: Tina TurnerAfida TurnerRonnie Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu