Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúce obvinenia slávneho herca: Nechutné správanie voči len 16-ročnej kolegyni!

Jonah Hill Zobraziť galériu (2)
Jonah Hill (Zdroj: SITA/Photo by Taylor Jewell/Invision/AP)

LOS ANGELES - Na krku má vážne obvinenie. Slávny hollywoodsky herec Jonah Hill (39) sa momentálne teší z narodenia jeho prvorodeného dieťaťa, avšak toto radostné obdobie narušili slová známej herečky Alexy Nikolas (31), ktorá tvrdí, že sa k nej známy umelec správal poriadne hrubo a bez jej súhlasu ju pobozkal v čase, keď mala len 16 rokov.

Jonah Hill mal svoju hereckú kolegyňu stretnúť na hollywoodskej párty, ktorú organizoval ďalší známy herec Justin Long. V tom čas mal Hill 24 rokov, kým Nikolas iba 16. Ani to mu však podľa jej slov nezabránilo v šokujúcom konaní.

„Jonah Hill mi ponúkol cigaretu a išli sme von. Tam mi ju však nechcel dať. Keď som sa ho na ňu spýtala, tak ma sotil do dverí a strčil mi jazyk do hrdla. Bola som totálne vydesená, tak som ho odstrčila a bežala som dovnútra," napísala Nikolas na sociálnej sieti Twitter.

Pre Page Six následne celú situáciu priblížila. „Bola som ešte len dieťa, takže som bola vydesená a nahnevaná. Bohužiaľ to nebolo prvýkrát, čo sa mi niečo podobné stalo ako dieťaťu. Bola som opitá z alkoholu, ktorý tam mali a to mi tiež veľmi nepomohlo," povedala herečka, ktorá tvrdí, že Hill dobre vedel, koľko má rokov.

Pre spomínaný magazín sa vyjadril aj hercov právnik. Ten tieto obvinenia odmietol a označil ich za za úplný nezmysel. Pre Hilla prišlo toto obvinenie v čase, kedy sa so svojou partnerkou Oliviou Millar teší z narodenia ich prvého dieťatka.

Jonah Hill
Zobraziť galériu (2)
Jonah Hill  (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Viac o téme: Jonah HillAlexa Nikolas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu