Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Diváci neverili vlastným očiam: Trapas známej moderátorky v priamom prenose!

Deborah Haynes
Zobraziť galériu (3)
Deborah Haynes (Zdroj: Sky News)

VILNIUS - Živé vysielanie môže priniesť poriadne kuriózne momenty. Naposledy sa o tom presvedčila moderátorka spravodajstva Deborah Haynes (46), ktorá musela prerušiť svoj vstup zo summitu NATO, pretože počas neho zjedla muchu.

Deborah Haynes patrí medzi skúsené redaktorky a počas svojej kariéry si vyskúšal aj prácu v svetových tlačových agentúrach vrátane Reuters. Od roku 2018 pracuje pre televíziu Sky News, kde sa stará o reportáže zo zahraničia.

Deborah Haynes
Zobraziť galériu (3)
Deborah Haynes  (Zdroj: Sky News)

Oči takmer celého sveta sa momentálne upierajú na summit NATO, ktorý sa koná vo Vilniuse. Ten si samozrejme nemohla nechať ujsť ani Haynes, ktorá z tohto miesta prináša reportáže a divákom sa prihovára aj prostredníctvom živých vstupov.

Jeden z nich si však bude pamätať ešte veľmi dlho. Počas toho, ako prinášala televíznym divákom najnovšie informácie, totiž odrazu začala kašlať a následne zahlásila, že zjedla muchu. Celú situáciu následne okomentovala na sociálnej sieti Twitter, kde vtipne poznamenala, že natáčanie v noci, kedy okolo svetiel kamier lieta množstvo hmyzu, môže byť poriadne nebezpečné.

Viac o téme: Deborah Haynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu