Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prísne TAJNÝ ROMÁNIK slávnej dvojice: Pozrite, títo dvaja sú vraj milencami!

Zobraziť galériu (2)

LONDÝN - Zahraničný šoubiznis má nový párik! Ako informujú viaceré médiá, speváčka Jennifer Hudson (41) a herec známy pod umeleckým menom Common (51) tvoria zamilovaný pár.

O romániku tejto dvojice sa špekuluje už dlhšiu dobu. Ani jeden z nich sa však k týmto dohadom priamo nevyjadril. Dvojicu spájalo spočiatku priateľstvo a obaja si spolu zahrali v pripravovanom filme s názvom Breathe. 

Jennifer Hudson a Common
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Hudson a Common  (Zdroj: SITA)

Minulý mesiac sa Common objavil v Today Show, kde na adresu krásnej Jennifer nešetril chválami. „Vždy bola pre mňa veľmi inšpiratívna. Je to ten najkrajší človek, akého som na tomto svete kedy stretol. Má úžasné srdce,” uviedol okrem iného. 

V uplynulých dňoch strávila dvojica romantické chvíle v Londýne a zavítali aj na muzikál s názvom A Strange Loop, kde sa v zákulisí spoločne odfotili s talentovanými umelcami. 

Jennifer Hudson sa v roku 2017 rozišla s otcom svojho 13-ročného syna Davida Daniela, s ktorým tvorili pár zhruba 10 rokov. Common v minulosti tvoril pár s tenisovou hviezdou Serenou Williams, či herečkou Tiffany Haddish.

Viac o téme: Jennifer HudsonCommon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu