Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smútok hviezdy so silikónovými BOMBAMI: Svadba sa ruší... ROZCHOD!

Katie Price a Carl Woods sú už od seba. Zobraziť galériu (2)
Katie Price a Carl Woods sú už od seba. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Začiatkom roka sa o modelke a hviezde sociálnych sietí Katie Price (45) písalo predovšetkým v súvislosti s jej 16 plastikou pŕs. Svoje už aj tak obrovské vnady, si nechala vylepšiť ešte väčšími silikónmi. No dlho jej o 11 rokov mladšieho snúbenca Carla Woodsa (34) netešili... Blondínka totiž hlási rozchod!

Katie Price sa v posledných mesiacoch doslova lepí smola na päty. Po smrti niekoľkých jej domácich miláčikov, jej niekto zrejme zabil milovaného psa... A aby toho nebolo málo, teraz ju opustil aj jej o 11 rokov mladší snúbenec Carl Woods, s ktorým plánovala svadbu. Smutnú správu oznámila na sociálnej sieti Instagram. 

Galéria: Katie Price a jej premeny

A podobne ako mnoho žien, aj ona po rozchode zatúžila po radikálnej zmene imidžu. Radosť si urobila novým účesom. „Predĺženie vlasov a som ready na zmenu. V poslednej dobe na mňa padá toľko sr*čiek! Som znova single a mám podozrenie, že môjho psa zabili schválne, takže to vyšetrujú. Potrebujem veľkú zmenu a pohnúť sa vo svojom živote,“ zverejnila Katie. 

O rozchode dvojice sa špekulovalo už dlhšie. Podozrenie vzniklo, keď jej snúbenec na konci mája ako jediný z blízkych verejne nepogratuloval k narodeninám a neskôr blondínka zložila aj zásnubný prsteň. 

Katie Price a Carl Woods už netvoria pár.
Zobraziť galériu (2)
Katie Price a Carl Woods už netvoria pár.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu