Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny herec (47) prežíva obrovskú radosť: Zásnuby so sexi priateľkou (31)!

Scott Speedman
Zobraziť galériu (2)
Scott Speedman (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Ich lásku sa rozhodol spečatiť svadbou. Kanadský herec Scott Speedman (47), ktorý sa preslávil hlavne vďaka seriálu Felicity, je od roku 2017 šťastný po boku svojej partnerky Lindsay (31) a počas tohto týždňa ju požiadal o ruku. Jeho polovička sa následne podelila o zábery z tohto špeciálneho mementu aj na sociálnych sieťach.

Scott Speedman sa preslávil vďaka svojmu hereckému talentu, ktorý predviedol vo viacerých počinoch, ako sú napríklad Barefoot, Oni či Klinika Grace. Fanúšikovia si ho však najviac pamätajú za jeho úlohu v dramatickom seriáli Felicity.

Slávny herec (47) prežíva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Touchstone)

Od roku 2017 je šťastný aj v súkromnom živote. Vtedy totiž spoznal svoju aktuálnu priateľku Lindsay Rae Hofmann, ktorá sa venuje módnemu návrhárstvu. Zo zamilovanej dvojice sa medzičasom stali rodičia, keď sa im v roku 2021 narodila dcéra Pfeiffer.

Počas tohto týždňa sa Speedman odhodlal k veľkému kroku a svoju polovičku požiadal o ruku. Tá povedala áno a zábery z tohto výnimočného okamihu zdieľala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

 

Viac o téme: Scott Speedman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu